![]() |
|
Peugeot 2008 / Citroen B-SUV Casus Fotoları. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 16:39 |
2013 yılında piyasaya çıkması hedeflenen , PSA grubunun SUV modeli aracının casus fotoğraflarını çekmişler , Mitsubishi ve PSA 'nın ASX platformu üzerinde ortaklaşa geliştirdiği bir araçmış :) ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak (Source); www.worldcarfans.com |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
keşke benimde resim çizme becerim iyi olsaydıda bende böyle otomotiv şirketlerinde araba çizimcisi olsaydım enbüyük 2 hayalim vardı
1.si en büyüğü ralli pilotu olmak ve o arabaların içindeki atmosferi heyecanı yaşamak 2.otomobil şirketinde ressam çizimci olmak... |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
bende araç üreticisi olmak istemişimdir hep.. ama daha gencim herşey bitmiş değilllllll
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Peugeot Suv Grubunda... Mitsubishi İle Ortak Üretim Yapmasına Rağmen Pekte Rağbet Gördüğü Söylenemez...
Ör:4OO7 ![]() |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
jip alacak olsam ve param çok olsa 1.jeep wrangler 2.Toyota rav4 land ya da range alanları anlamıyorum tabiki zevk meselesi ama onca para veripde şehir jipi almak bana pekde mantıklı gelmiyor land'i dağa yaylaya çıkartmak biraz zor yani paran olacak sağı solu yamulacak hiç bir anlamı kalmayacak :) |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Şimdilik partner yetyor.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
araba çarşaflı kadınlar gibi olmuş :))
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
resimlerden birşey anlaşılmıyor. en iyisi 2013 ü bekliyelim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Suv almam, alana kızarım, yok yere yer kalabalığı ve yarattığı ekstra kirlilik. Yahu şu şehirde suv ile dolaşsan ne olacak, paran varsa git lüks araba al ne diye bir sürü yer işgal ediyorsun.
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama gerçekten kızıyorum, geçenlerde bir bayan avm ye parktan çıkarmaya çalıştı devasa boyutlarda jeep i beceremedi bana sordu, yahu bu koca araçla ne yapıyorsun be abla dedim, ne yapalım gibisinden hareketlerle güldü. Ağlanacak halimize güleriz bu olsa gerek :S
|
|
![]() |
|
Güzel araç. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |