![]() |
|
4 yaş ve üzeri peugeutlara servis indirimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tüm türkiyede aynı ddi fiyat bence iyi bir usta bulmak lazım ve parçayı al götür taksın yani ben bugün sordum fiyatları yazdım yukarıda 850 tl den indirim yapsın hadi 700 tl olsun dışarıda 350 400 e yapılacak bieye iki katı para verilmez geliyor bana .ama araç sıfırsa mecbur garanti devam etsin diye ama 4-5 yaşında ise benim aracım gibi ben dışarıda yaptırma taraftarıyım şart olan iyi güvenilir bir usta
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nasıl yani? Peugeot servislerine LPGli araç almıyorlar mı? |
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu indirim haberi benim tele geldi mesaj olarak :) |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet almıyorlar. ön camım çatlaktı servise almadılar bende servisten orjinal camı aldırıp dışarda taktırmıştım.
komple lpg sistemini sök gel diyorlar yoksa bakmıyorlar, bahaneleride benim servisimin içinde 150 tane araç var onları tehlikeye atamam diyorlar (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |