![]() |
|
1600WATT Jameson USA555 4 ÇIKISLI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 Saat 22:21 |
JAMESON USA55 MODELİDİR. 4 ÇIKIŞLIDIR. 2 AY KULLANDIM. YENİ ARACIM KÜCÜK OLDUĞU İÇİN ARACIMA TAKMADIM. O SEBEBLE SATIYORUM 1600*4 ÇIKIŞLIDIR.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gerçekden cok guzel cıhaz kullanan cok arkadasım var 2 adet kıcker comp 38cm i hoplatıyor :) özellikle 1600 ve 1800watt olanları harıka hayırlı satıslar
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
jbl 75.4de kaldırmaz o zaman hatta 601.1 de kaldırmaz senın wofferların bıtanesını bıle kardeşim o degerler bakma o degerlere bakarsak ısımız ıs 30 tlye sunny hoparlor almıstım sene 2007de üzerinde 500watt yazıyordu jbl 75.4 e taktıgımda 5 dk dınleyebıldım sonrası malum ıkı sunny bır jbl 30 cm bass yedı ıkı pıoneer kolon ve yanında jbl 240watt kolonlarımı yedı bu jbl 75.4 :) ımkanların veya yolun düşerse beklerim :) ıstersen jameson amfıde ıstersen jblde ıkı woferınıda gumbur gumbur caldıralım eger cıgerlerıne kadar tıtremezsen ıkı amfıyıde hedıye edecegım bu kadar ıddıalıyım:)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
tamm abıcım senın dedıgın olsun ne dıyelım ben yanlış bılıyo olayım :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla arkadaslar bi dunya sey paylasmıssınız ama ben o kadar özelliklerinden felan anlamıyorum gercekten. Transporter ım a takmıstım. 1000watt jbl vardı. hop hop gumletiodu. hatta bi arkadasınkini de takmıstır. 2 tane 1000watt jbl bagladım. cok fena vuruodu. Transporter ın tüm kaportasından ses geliodu. 206 ya set takmayı dusunmuyorum. Orjinali hosuma gitti die takmıorum. İlgilenen olursa die satıorum. Dolabın ustunde curuyecegine birinin işine yarar. Fiyat konusundada bi incelik yapıcam
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
3000-5000w ı bilmem ama moniel değerler deha önemli değil mi? Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Sattığın ürün için demiyorum yanlış anlama .
|
|
![]() |
|
ya ben öyle bi hevesle aldım koydum arabama özelliğine cıkısına felan bakmadım. Dediğim gibi pek de anlamam belki değerli bişeydir belki degildir. Maksat elden cıksın.
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
hayırlı satışlar |
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |