![]() |
|
satılık 17 HRS Jant lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pusat81 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 Saat 19:59 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-17-hrs-orjinal-jant-arayan-buraya-45193885/detay
arkadaşlar aracım 2007 model astra classic bu aracın orjinal jantlarından arıyorum varsa takas yapmak isteyen ilgileniyorum olmadı başka hoşuma giden 15inç jantlada takasa girerim...jantlar ve lastiklerin hepsine 900 lira istiyorum lastiklerde çok iyi durumdadır...lastik ölçüleride 205 40 17 dir .....
|
|
Gergin ip çabuk kopar....SERKAN
|
|
![]() |
|
pusat81 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel...
|
|
Gergin ip çabuk kopar....SERKAN
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abıcım burdan sana pek ıs cıkmaz :)) o jantlar 4x100 oldugundan kımseye uymaz burada :)) ama ılanın yınede dursun tabıkı konu ıcınde...
astranında rengı guzelmıs. masallah dıyelımde nazar degmesın degıl mı? Düzenleyen cecoli - 07 Nisan 2011 Saat 16:01 |
|
![]() |
|
vaysal_ank ![]() 2. Vites ![]() 27 - Şubat - 1973 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar ..valla ben 17inç çelik janta 4 tanesine 300lira para istedim alan olmadı biraz tuzlu geliyor galiba fiyatlar..neyse size iyi satışlar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |