![]() |
|
Satılık 5 saat kullanılmış 206 GTI sis farı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 10:58 |
|
ürünün 0 dan farkı yok, çiziksiz.130 lira
Düzenleyen tugutugu - 14 Mart 2011 Saat 11:15 |
||
A
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar tugay,
bende almayı düşünüyodum hafif buğu yapıyor sol taraf ama yaz günü silikonla düzelticem :)
resim eklersen daha iyi olur.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
havalandırması tıkanmıs olabılır. ondan dolayı buhar yapar. genelde alttan gelen camur sıcrantılarıyla tıkanabılıyor... camın kenarından su gırecegını pek sanmam. ama daarbe catlak vs bırsey varsa veya yansanayı ıse olabılır...
|
||
![]() |
||
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
|
sagolasin erbin abi. silikonun yetmedigi yerde hemen haber ver, devreye ben gireyim :D
|
||
A
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
|
serviste 110 lira bildigim kadariyla
|
||
A
|
||
![]() |
||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
|
Hayırlı satışlar Tugay eminim ihtiyacı olan bi arkadaşımız vardır.
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
|
sagol erkan abi
|
||
A
|
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Hocam petek şeklinde olanlar hurdacılarda 20-30 lira birşey. ama çizgili olanlar daha guzel duruyor. bende 2 gun once cizgili olandan aldım. petek olanları 206 sedanlarda var. |
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
hayırlı satışlar kardeşim. 2 gun once açsaydın konuyu ben alırdım. 2 gun once hurdacıdan 80 liraya aldım. içinde lamba yok ve pekde temiz değillerdi. ayrıca arkadaki su tıpasıda mevcut değildi. 20 lirada su tıpalarına verdim. istedigin fiyat çok uygun. ihtiyacı olan kaçırmasın derim. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
|
kemal hocam senin uygun fiyat dedigini duyan bi abim firsati kacirmayip sisleri aldi.
konu kilitlenebilir herkese tesekkur ederim |
||
A
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |