![]() |
|
bu araç alınırmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2016 Saat 21:14 |
merhaba arkadaşlar
annem için bir araba arıyorum, maks. 10k 12k tl civarı olacak, şehir içinde kısa mesafelerde kullanacak, kafamda fiat uno, tipo tarzı araçlar vardı fakat bugün istoçda gezerken ilandaki aracı gördüm, dikkatimi de çekti, fakat daha öncesinde citroen kullanan bir arkadaşımda bir vidası gevşese çorap söküğü gibi dökülür araba dedi tereddütte kaldım. araç 1.1 motor benzinli, 200.000 km yi devirmişti fakat çok da yıpranmış durmuyor, yakıt tüketiminin de çok fazla olduğunu sanmıyorum, henüz araca binip test etmedim, motorunu vs göndermedim, aracı satan galeri, adamın anlattıklarıda samimi geldi. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-1999-citroen-283305451/detay sizlerin görüşü nedir? |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta öncelikle hayırlısı olsun.Citroen kullanmadım ama benzer aynı sayılabilcek araçlar kullanmaktayız,peugeot içinde çoğu insan yakın sözler sarfediyor ben gayet memnunum aldım severek biniyorum ne duyduysam hiç biri çıkmadı.İkinci el araç zaten şans işi kaldı ki 10-12 bin arası araç bakıyorsunuz yelpaze dar.Bu fiyat bandında araç alırken bu araç garanti al bunu sıfır masraf diyene zor inanırdım sanırım.Ben ilandaki araç için değil genel konuşuyorum onu alıp almamak sizin tercihiniz tabiki.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende genelde fransız araçlarına önyargılıydım, şimdi bendede 206+ var, yavrum gibi seviyorum arabamı.. Arabam: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=42553&title=merhabalar
bakalım yarın bir usta ile gidip kontrol ettiricem, ama yine fikri olan arakadaşlara sorayım dedim, belki acı-tatlı hatırası olanlar vardır diye.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
araç diri duruyor temiz gibi. Alınabilir bence. Arkadaşların haklı bu arada, bir vida gevşerse ve sen onu sıkmassan sadece fransız değil tüm markalar corap söküğü gibi dökülür. Gevşeyen vidayı sıkacaksın ki daha büyük masraflar açmasın.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
O arkadaşınıza bozuğu denk gelmiş de olabilir. Peugeot citröen E karşı bir önyargı olduğu doğrudur. Çoğu kişiden Peugeot arabasına para vermem gibi laflar duyuyorum. Hatta geçenlerde park lambası bakmaya gittim bir elektrikçiye, 15 yaşındaki çırak becerip yerleştiremeyince ampulü " ya abi Peugeot hakkaten yaramaz araba" Dedi :) yanı insanlar, bilmeyenler veya bilenler dahi arabaya b*k atmaya yer arıyor. O yüzden çevrenizin söylediklerini bir kenara koyup. Arabadan hakikaten anlayan doğru bir ustaya götürün baktırın. Sorunsuz ise, içinize siniyor ise Alın hayrını görün :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
arkadaşlar tekrar merhaba
şans eseri tertemiz 3. sahibinden bir subarı justy buldum :) onu aldım.. ağır kazası yok, 3 yıldır km saati çalışmadığı için tam km yi bilemiyoruz, pek takılmadım, neticede 1991 model araba.. motoru ,ön takımı yürürü gayet sağlıklı.. araba temiz kullanılmış belli.. hayırlısı olur inşallah..
|
|
|
|
![]() |
|
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Foto koyar mısın merak ettim hocam. hayırlı olsun.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hayılı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
Hayırlı olsun güle güle kullan...
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
eyvallah arkadaşlar teşekkürler. gün boyu hem aracın işleriyle hemde kendi işlerim için koşturup durduğum için fotoğraf çekmeye vaktim olmadı, araç şimdi memlekete doğru çıktı yola gidiyor, bayramda gidersem artık memlekete o esnada çekerim artık.
|
|
|
|
![]() |
|
Turgutreis06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgutreis06
Hayırlı olsun...
Kazasız belasız kullanmanız dileğimle...
|
|
2012 Peugeot 206 + Plus
Urban Move 1.4 HDİ Beyaz Martı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |