![]() |
|
Acil hararet sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
smasher ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2016 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2016 Saat 07:14 |
Arkadaslar günaydin, dün aksam arabaya bindim ve yaklasik 6 km yol gidip geri geldim,
Donus yolum hep yokustu. Evin önune park ederken 5mt kala buhar atmaya basladi motordan Hararet sona dayandi, kaputu actim motorun ustunde su damlalari vardi. Tamirciyi aradim anlattim durumu. Stop et arabayi dedi suyu az kalmis ise ondan yapmistir harareti dedi Ve yedek su deposundan atmistir o suyuda dedi, sabah suyunu tamamla calostir arabayi, kontrol et su akitacakmi dedi. Aksam benim farkettigim fan acmamisti, onun sebebi oldugunu dusunuyorum sabah sigortalarin biri atikti ve dun aksam bagaja bebek arabasi koyarlen hop. Kablolarinin biri cikmis bosta duruyordu. Galiba o kablolar temas edip sigortayi attirdi, ve fan da o yuzden acmadi diye dusunuyorum. Sabah dediklerini yaptim tamircinin 10dk calistiktan sonra araba sersem calismaya basladi ve sonra stop etti. Fan acacakmi diye bekleyemedim artik cunku işe gitmem gerekti, ama o 10 dk da hararet yukselmedi su kacagi olmadi. Şuanda arabanin durumu nedir sizce, büyük hasar oluşmuşmudur motorda yada bu dengesiz calisma sorunu hava yapmissa ondanmidir.? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |