![]() |
|
Magic's GS 206 gti VS Red S2000 V.s Um 106 gti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2.0 yanılmıyorsam gtı ile aynı motor var .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
dikkat etmemeişim teşekkürler :) 2.0 olan versiyonuda bizim makinede kullanılan motorun aynısı, bu makinelerin en ucuz ve verimli mod işi emme manifold ve gaz kelebeğini değiştirmek iyi bir yazılımla desteklendiğinde 20 hp lere kadar extra güç alınabiliyor. Önerim budur 2.2 emme kelebek yada 206 rc emmesi ve kelebeği kullanabilirsiniz, bütçe uygunsa İTB aracın kaderini değiştirir :) |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bende unuttum orada yazdığını .bu videolar insanda kafa bırakıyor .
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nightmares ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nightmares
maşşallah olmuş :)
Düzenleyen Nightmares - 16 Nisan 2013 Saat 21:24 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
itb ne oluyor ? biraz uğraşmak anlamak maddiyatla bizim yavruda canlanır demek ki .birde bu araçta sevmediğim yön 100 km ile uzun yolda gidiyorum devir 3000 e200 vardı bizde o 100 kmde 2500 le gidiyordu .şanzımandan mı kaynaklı?birde 406 2.0 larında 250 kadran var 220-230 yaptığı söyleniyor aynı motor benim aracın kadranı 220 406 ların farklı olan yönü nedir? sorular fazla oldu ama merak ediyorum (aslını sorarsanız 1 yılı geçti arabayı alalı bir kere denemek için 190 yaptım onun harici 3000 devir üstünü çok görmem uzun yolda 110 u geçmem kolay kolay)
|
|
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
benim araba 5. viteste 3500 devirde 90 yapıyor :)
Şanzımandan kaynaklanıyor evet bunu daha da kısaltıp uzatabiliyoruz, draglara hazırladığımız bir şanzıman var 1. ve 2. vites aralığı daha uzun olan roll için daha kısa oranlı v.s v.s yani kısacası aracınızın daha düşük devirde daha fazla sürat yapmasını istiyorsanız 5. vitesi uzatacaksınız. İTB bizim makinelerde tek olan kelebeği 4 adete çıkarmak daha fazla hava daha fazla yakıt dolayısı ile daha fazla güç demek, emme manifoldu ve gaz kelebeğinin yerine yaptığımız bir düzenek resimle göstereyim :) ![]() Düzenleyen MagicPerformance - 16 Nisan 2013 Saat 21:36 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bu motora benim tek diyebileceğim 41 kere maşallah . ayrıca cevap verdiğiniz ve bilgilendirme için çok teşekkür ederim . performans ve şanzıman konusunda bir değişiklik olacağı zaman size müracaat edicem tekrar . bu arada yeni videolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum .
|
|
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307bursa, üstadım, arkadaş burda s2000 tokatlıyor, s2000 senin videoda Gallardoyu tokaltlıyor :D ne iştir bu ben aklımı kaybedeceğim :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
pardon ama 2000 motoru niye tercih ettiniz mademki çok sakin kullanıyosunuz niye yakıtı çok uygun olan dizel tercih etmediniz bende bunu çok merak ettim :) şahsen bende buna anlam veremiyorum hem 2000 motor araca yazık kendimce ufak bir eleştiri yaptım maksadım kimseyi kırmak değil saygılar keyifli forumlar [/QUOTE]
kırılmak ne demek bu soruyla karşılaşıyorum hep. büyük motor alışkanlığı babamdan kalma hacimli araçları severiz. basarsam gideceğini bilmek beni mutlu ediyor .ayrıca aracım lpgli lpg kullanımında genelde arabayı zorlamıyorum eğer basacaksam benzine alıyorum(genelde de lpg de kullandığım için sakin kullanıyorum) . 2 yaz önce kardeşim grande punto aldı 1.4 fire active oldukça temiz bir arabaydı 70.000km de kırmızı tek kapı bakınca güzel duruyordu .yurt dışına master için çıktı aracı bende kaldı 15 gün bindim daha sonra sattım tamam az yakıyor benim gidebileceğim hızlarda gidiyor ama diyelim ki oldu da basmak istediniz işte o anda sizin ihtiyaçlarınıza cevap veremiyor.kendime mercedes almak istiyordum 93-94 m111 136 beygir olanlardan ama elimdeki paraya göre bir araç bulamadım .2.0 diğer araçlara baktım 307 xsi gördüm tamam bir mercedes değildi ama donanım açısından performans açısından ve görsellik açısından ihtiyaçlarımı karşıladı .yani tamamen keyfi bana mercedesi aratmasın istiyordum oda aratmıyor ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
[QUOTE=307bursa]tamamdır üstadım bu sözlere dicek bişeyim yok açıklaman içinde teşekkürler zahmet verdim ama merak ettim ciddden :))
ne zahmeti estağfurullah . yalnız bizim arabaları bir değişsek sanki sahipleri ters düşmüş gibi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
ben aslanımdan memnunum dicem ama sen inanma :))) bazen ben bile unutuyorum dizel olduğunu bigün motoru kucağımıza alıcaz ama bakalım hayırlısı :) senin araç tek kapı galiba dimi işte bendeki sıkıntı o tek kapı araçla yapamıyorum :(( [/QUOTE]
işte benim aracın sıkıntısıda tek kapı olması şimdiye kadar sıkıntı yoktu nasip olursa 6-6,5 ay sonra aileye bir kişi daha eklenecek o zaman bakalım napacaz
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
o zaman şimdiden ALLAH kavuştursun diyelim inşallah sağlıyıla dünyaya gelir bebeğiniz :)) aslana laf atan çoktur ama bu laf atanların çoğu bir kere bile peugeot kullanmamıştır ben yaklaşık 2.5 senedir kullanıyorum rutin bakımlar haricinde tamirci yüzü görmedik ALLAHA şükür sağolun Allah razı olsun .peugeot kullansalar zaten öyle konuşmazlar dediğiniz gibi .
|
|
|
|
![]() |
|
gs5165 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
243 hp 206 setup satılıktır arkadaşlar ilgilenenler 532 548 17 66 dan ulaşabilirler. ( gs 206 videodaki 206 nın parçaları satılıktır.) montaj konusunda yardımcı olurum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |