![]() |
|
ilginç tasarruf |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Çetinay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir seçenek daha var. Şu anda 308 otm. 1,6 VTİ full aracım var. Daha once 307 BENZİNLİ TECHNOPLUS Kullansım 7 sene ve bu aracımda BOR yakıtını kullandım. Motor bölümüne bir depo konuyor. buradan çıkan boru enjektöre bağlanıyor. Bor suyu akışını kontrol için bir vana var. Bu sayede gayet dik yokuşları hemde A/C açıkken 2. vitesle , kapalıyken 3. vitesle çıkbiliyordum. Motor sesi tamamen kesiliyor. Araç sanki yol üzerinde kayıyor. 30 Km. de 3. vites. 40 Km.de 4. vites ve 50 Km. de de 5. vitese geçiyorsunuz. 5 Lt. Bor suyu ile 2600 Km yol yapıyorsunuz ve sadece 25 TL.mERKEZİ iZMİR.
hERKESE TAVSİYE EDERİM. Çeşitli marka araçlardan en az 50 arkadaşıma taktırttım. Hele bir tanesi 0 Km. aracına hemen taktırttı.
|
|
ÇA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |