![]() |
|
fan sürekli çalışıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2010 Saat 20:00 |
klima kaçağı tamiri ve gaz dolumu için 206 mı dün servise bıraktım bugün aldım ama dikkatimi fanın sürekli çalışması çekti klima kapalıyken bile çalışıyor kontağı kapatınca duruyor neden olmuştur zararı olurmu?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
müşür'de bır sorun olmasın ? yada fan motorunda bır sıkıntı oalblır
|
|
![]() |
|
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugun sabah baktım parkettikten sonra çalışmıyodu bide klimayı açıp bakayım dedim anında fan çalıştı normalmi kontağı kapatınca durdu
|
|
![]() |
|
erkan samur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan samur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba 2002 model üstü 206 larda yani multiplex sistemli araçlarda araç ilk çalıştığı zaman klima yı açmazsan hiçbir sıkıntı olma fan 90 derecede devreye girir çıkar normal dir klimayı açtığın vakit fan düşük devir de çalışır klima açıkken bu da normal olan ddır klımayi kapattıktan sonra fan durmuyorsa buda klima gazın basınçı ile alakalı. 206 fabrikasyon degeri 575 gr dır ama olmuyor en güzel soğukluk için 480 gr gaz basılmalıdır fan da normale dönecektir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |