![]() |
|
206 geri lambası ve ön far sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2010 Saat 11:59 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1'i ben yapmıştım, anlatabilirim ancak site kuralları gereği kendinizi tanıtmanız gerekiyor..
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
1-Daha önce kullandığım 2004 model 206 x-line aracımın sağolsun Haşim ustanın aşağıdaki linklerde anlattığı şekilde ön farlarını söktüm.
2-Farlarda bulunan tüm ampülleri çıkarttıktan sonra farın içerisine ampül girişinden sabunlu ılık su doldurup bez parçaları da atıp iyice çalkaladım.
3-Bu işlemi 2-3 kez tekrarladım.
4-Sim siyah isli su akıntısı bittikten sonra soğuk suyla iyice farın içini bez parçası da atarak duraladım.
5-Saç kurutma makinasıyla farları kuruttum.
6-Farları sabaha kadar da evde kurumaya bıraktım.
7-Sabah ampülleri takıp far motajını yaptım. Sonuç mu, farlar ışıl ışıl.. Bu temsıyla benim farın iç kaplamasına birşey olmadı, su dıldurmadan önce ıslak bezle far kenarlarından kontrol etmekte fayda var diye düşünüyorum. Bu işlem de farlar arasındaki parlaklık farkını ortadan kaldırmazsa far camının parlatılması gerekir sanırım. Onunla ilgili de sitede bilgiler vardı sanırım. Kolay gelsin kardeşim, umarım işine yarar..
Düzenleyen t@lip - 07 Mayıs 2010 Saat 15:38 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
3. sorunun bir parçası olan gösterge sökümüne ilişkin Haşim Ustanın aşağıdaki konuda resimli bir açıklaması var, kontrol etmen belki fikir verir. Ayrıca Haşim Usta soruların konusunda daha faydalı bilgiler verecektir konuyu görünce..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Çok teşekkür ederim ilginize Haşim ustadan da yorumları alayım hemen çalışmalara başlıyacam... |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1. stopcular yapar. fırında ısıtılarak, sökülüp içi açılacak temizlenip tekrar kapatılacak. 100 - 150 TL tutar tamini
2. Geri vites lambası dış cam yüzünden fazla aydınlatmıyor.. kritik durumlarda arka sis lambasını kullanabilirsiniz.
3. indiglow gösterglerden kesinlikle uzak durun. söküldükten sonra bir daha düzen tutmuyor. Orjinal uygun jeager beyaz bulabilirseniz komple, o olabilir.
|
|
![]() |
|
Haşim ustam sağolasın ama yenisini alsam daha ucuz yollu olmazmı... Birde talip arkadaşımızın anlattığını yapabilirim gibi geliyor ne dersin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |