![]() |
|
peugeot206 hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet2010 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet2010
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2010 Saat 16:47 |
merhabalar,
2 ay önce 0 2010 model 206 sedan aldım, şu an 600km de. İlk arabam ve ilk sürüş deneyimim bu sebeple sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorum. Motor açma ve rodaj hakkında internette çok yazı okudum fakat herkes başka birşey söylüyor. Kullanım olarak fazla hız yapmadım 100 km yi 1 kere aştım. Vites olarak 3000 deviri görünce değiştiriyorum. 90 da 5. vites istiyor normalmi? Kullanım olarak önerileriniz nelerdir? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun aracınıza pek binmiyorsunuz km den anladığım kadarıyla. Bende hb 206 hdi kullanıcısıyım. 3000 devir civarı vites değiştirmen gayet normal arada 5000 görmen iyidir. Uzun yoldada azıcık gaz basman tavsiye motor açılsın. 90 km 5.vitesin 2000 deviri gayet normal.
Şehir içinde çukurlara dikkat ederek kullanman ön takımı koruman açısından önemli
|
|
![]() |
|
ahmet2010 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet2010
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |