![]() |
|
aşırı ısınma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fieryx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2010 Saat 09:48 |
slm herkese iyi forum lar arkadaş lar 2004 1.4 benzinli 206 xt kullanıcısıyım aracın motor kaput u aşırı ısınıyor hararet göstergesine bakıyorum 90 oluyor 80 oluyor ama kaput neredeyse yanacak gibi oluyor el sürülmüyor bunun ilerde bi problem çıkarmasından korkuyorum sizce neden kaynaklanabilir bu
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motorun kendı sıcaklıgı ve asırı sıcaklar gelmey ebasladı artık bu yuzden kaynaklana bılır mı gunes ısısından .. yada fanda bır problem mı var acaba motoru sogutmuyor olabılır ?
|
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
motoru soğutuyor ama kaput sıcak ;) 206larda kronik önüne geçebileceğini zannetmiyorum
|
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor kaputunda izalasyon var mi ?
Ayrica, madem motor harareti normal ( fan calisiyor) sizi rahatsiz ediyorsa ( eger yok ise motor kaputunun ic tarafina ) izolasyon yaptirin. Ve Asagidaki yaziyi okumayi unutmayin ![]() |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
evet bendede aynı sorun var çok ısınıyo araba.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Ayni sorun ( izolasyon)
Maliyeti az tutmak icin , bazi modellerde ( tüm üreticiler) yapmayabiliyorlar. |
|
![]() |
|
fieryx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
arkadaşalr yorumlar için teşekkür ederim il dışında idim bu gün geldim kusura bakamyın daha yeni okuyabiliyorum...
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
bende de hararet tavan yapabilio =)
|
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
kaputun üzerine yumurta kır pişerse durum vahim demektir :)
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Eger motor hararet yapmiyor ve fan düzgün-düzenli calisiyorsa, gerisi psikolojiktir.
Sizi rahatsiz ediyorsa ve yoksa, izolasyon yaptirin. Frenenajda, balata ve disklerin halini görseniz, o zaman da fren sistemine klima taktirmaya kalkarsiniz. ![]() Bakin asagida ne yaziyor ![]() |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
arkdaşlar bilmem hatırlayanınız varmı haaret en büyük sorunumdu çözdüm devirdaym değiştirin 85 lira zamanla ayakları eriyormuş devirdaym değiştirene kadar neler yaptım neler radyotör müşür herşeyi değşşitirdim ama sonunda buldum sorunu
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
bendede aynı sorun var ama benım kaputda iç izalasyonu yok daha önceden sökülmüş .
|
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
Umitsri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2024 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Devir daim derken hangi parça tam olarak benim araç 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |