![]() |
|
2012 308 Görücüye Çıktı.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 Saat 10:49 |
Oldukça Haşin Bir tasarıma sahip olan yeni 308 Klasik peugeot çizgisinden çıkmış hissi veriyor bizlere... siz değerli arkadaşlarımında yorumlarını bekliyorum...
İYİ SEYİRLER ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen albaydemircan - 23 Mart 2011 Saat 10:54 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok güzel, Peugeot tasarımcısı iyi gerçekten kötü olan modeli yok.. |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkürler kanka
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O sis fari ne oyle tekerin yarisi kadar. Sanirim Mercedes'in far dizaynindan biraz esinlenilmis. Ayrica panjur dizayni da yine ayni tas ayni hamam. Bence cok siritiyor. Diger yonleriyle cok guzel.
|
|
![]() |
|
bende bu makyajı begenmedım. sıslerın ustundekı ledler hareket kazandırmıs ama dıger kısımlerı cok tutmadım. eskı 308ın on tarafı bence daha guzel...
|
|
![]() |
|
ateSS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
daha agresif bir görünüme sahip olmuş yakışmış bence panoramik cam tavanla beraber hoş olmuş :) ama biraz Seat Leon havası sezinledim siz ne dersiniz?
|
|
307 HDI Comfort(110 hp)
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
gündüz ledi güzel olmuş/ asiliğin yanında aseleti de oldukça yeterli pay.için teşekkürler
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
bencede jantlar çok tırt olmuş
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
bence guzel ama eskısın onu bıraz daha ıy gıbıydı bırde yakından gormelk lazım derım daha saglıklı yorumlar yapabılırız
|
|
![]() |
|
Bu tasarımıda bence çok güzel olmuş bide canlı canlı görmek okşamak lazım makinayı
|
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
10 numara
|
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Eskisi daha güzel bence.. Jantları hic begenmedim valla..
![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
MÜTİŞ BENCE
|
|
![]() |
|
Bende katılıyorum... 3 Serisine Önceden Beri Hayranlığım Olduğundanmıdır nedir ama 3 serisi harika bence Düzenleyen albaydemircan - 24 Mart 2011 Saat 09:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |