![]() |
|
206 ve 307 İçin Bulunmaz parçalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
taner sanırım konu patlamış cortlamış zaten adamda çoktan satmıştır diye tahmin ediyorm duracak parçalar değil
|
||
![]() |
||
|
evt kankii.. sanırım tic amaclı acılmış bir uyelik :( sayın yöneticelerimin dikkatine
|
||
![]() |
||
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
|
ekran lazım ekran!
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
ADAM DAHA DÜN GİRMİŞ SİTEYE ARKADAŞLAR...HEMEN ADAMA SAYIYORSUNUZ
![]() BU ARADA BEN DİREKSİYON SATILDI DİYE BİLİYORUM. AYRICA MANUEL KLİMAYI DİJİTAL YAPCAM DİYE UĞRAŞMAYIN.ASTARI YÜZÜNDEN PAHALIYA GELİR.BENDEN SÖYLEMESİ ![]() |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
Kardeşim sanada özel mesaj atıyorum.Ama cvp yazma zahmetinde bulunmuyorsun.Neden acaba,kusurumuz mu oldu? |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
ayrıca evt ekran olacaksa takasa girelim
|
||
![]() |
||
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
|
EKRANI ALICAM DIYORUM AMA SES YOK DUYUYOR MUSUN HEYY?
|
||
![]() |
||
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
|
ÜSDADIM 2000 model 206gti için bi ekranda bize bul allah rızası için felç oldum aramaktan 535 936 65 17 cagrı at ben ararım yada mesaj şimdidedn tesekurler
|
||
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
||
![]() |
||
|
GEÇEN GÜNKÜ ÖZELDEN ATTIĞIN MESAJDAN DOLAYI SANA BAYA Bİ DARILDIK ÜSTAD
YAKIŞTIRMADIM DOĞRUSU HEM GEÇ CEVAP VERİP HEMDE İNSANLARI KIRMAMAN LAZIMDI BENCE Düzenleyen albaydemircan - 12 Ocak 2011 Saat 00:59 |
||
![]() |
||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
|
Arkadaslar herkesten özür dilerim kusura bkmayın bn konuyu kaybettım bırde konu için kimse birsey yazmayınca heralde kımse ılgılenmıyor dedım. Ama hemen ön yargılı yaklasmıssınız.Ben bu siteye sürekli giren bir insanım. Amacım ürün satmak değil ama açıklama yapmak gerekirse ürünleri sattım bır tek klıma paneli war elim de ayrıca burdan da satmadım bir online alısveris sitesinden sattım buraya urunlerı koyma amacım önceliğin sizin gibi aracına deger bveren kardeslerımın yararlanmasıydı. Lütfen ön yargılı olmayalım bnm bu siteye olan uyelıgım ve uyelıgımın öncesi siteyi takip etmem uzun bır zamana dayanır. Ayrıca merak eden olursa peugeot 206 xs kulanıcısıyım yanı sırf parca satmak ıcın bu sıteyı takıp etmıyorum. Tesekkurler...... Saygılar.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |