![]() |
|
207 Silecek Fıskiye Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xRoot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2018 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2018 Saat 23:28 |
Arkadaşlar merhaba. Fıskiyeler çok yukarı bakıyor. Antifrizli cam suyunun çoğu tavana gidiyor ve mavi su lekeleri oluşuyor haliyle.
207'deki sprey tarzı silecek fıskiyesinin ayarı nasıl yapılır?
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fıskiye memelerinin deliklerine kalın iğne batırıp istediğiniz yöne doğru yöneltiyorsunuz. Sorun çözülüyor.
|
|
![]() |
|
xRoot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2018 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam inceledim ancak o delikler sanırım yoktu. Sprey tarzında su sıkıyor benim silecekler..
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
https://www.otoyedekmarket.com/PEUGEOT-207-2006-201-CAM-SU-FISKIYE-MEMESI-ORJINAL,PR-3038.html?gclid=EAIaIQobChMIlq2_46653wIV5r3tCh2X4wjGEAQYASABEgL8LPD_BwE
araç için orjinal fıskiye memesi bu görünüyor. üstünde yatay şekilde delik var. sizin araç da böyleyse deneyebilirsiniz. benim 206 nınkiler de böyle. bahsettiğim yöntem ile sorun çözüldü.
|
|
![]() |
|
Benimki de aynısı hocam. İğne yeterli oluyor değil mi yön vermek için?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
iğne ince olursa fıskiyeye yön vermek yerine kendisi eğilecektir. biraz kalın tercih ederseniz işinizi göreceğini umuyorum. benim sol taraftakı fıskiye cama değil sol yana doğru veriyordu. cam açıksa ıslanıyordum. o durumu toparladı valla.
|
|
![]() |
|
Sabah deneyeceğim hocam. Çok sağolun ilginiz için :) Benimki cam hariç her yere veriyor suyu, aynı şekilde cam açıkken ıslanıyorum :)
Bu arada sağa sola yön vermek mümkün mü hocam?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Tabi sağ sol ayarda yapabilirsiniz. Benim fıskiyelerin iç yapısı lastik sizinkide öyledir diye tahmin ediyorum. Rica ederim bu arada umarım işiniz görülür.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |