![]() |
|
Ön silecek arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Errdeem ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2017 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2017 Saat 22:44 |
Öncelikle herkese merhaba.daha önce hiç forum kullanmadım. Konuyu yanlış yere açtıysam veya yanlış işlem yaptıysam affola.
Aracım 207 2010 14 hdi Sorunum ön sileceklerde. Sileceklerin çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok fakak kapattığım zaman yaklaşık 5 cm kadar tekrardan havaya kalkıyor ve öyle kalıyor. Sıkıntı neyden kaynaklanıyodur? Böyle bi sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı Formu baya araştırdım böyle bi konuyo denk gelmedim. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. aracınızda sonradan yapılan bir elektrikle ilgili bir işlem varmı hocam. exnon - ses sistemi vs.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Errdeem ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2017 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşbulduk teşekkürler
Xenon far zaten vardı fakat akü geçenlerde boşaldı belki ondan olabilir |
|
![]() |
|
peugeot207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arabayi istop edip kontagi cikarrtiktan sonra silecek koluna asagi dogru bi kere basin
kullanma klavuzunda yaziyor cagu zaman yapiyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |