![]() |
|
slm arkadaslar 206 oto vites arabam titreme yapıyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
suwwat ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2010 Saat 21:49 |
arkadaslar 206 xr otomotik vites arabam var ve trafikte durucagm zaman titeme yapıyo, kalkısındada fazla gaz veriyo ama yolda düzeliyo. aracım lpgli. kac tane ustaya sordum hepsi gaz ayarı dedi, gaz ayarını yaptırdım ama hala aynı sorun war. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
''''''''''''SUWWWAT'''''''''''''
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yelerİmİzİ-taniyalim kendinizi tanıtırsanız seviniriz.. Düzenleyen Orhan - 08 Nisan 2010 Saat 22:08 |
|
![]() |
|
suwwat ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
tamam tanıttım ama sorunumla ilgilenirseniz sevinirim
|
|
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Araç benzinde iken titreme yapıyor mu hic denediz mi?
|
|
![]() |
|
ya ilk calıstıgında yapıyo yani gazı dengesiz veriyo aracım ama motor ısındıktan sonra düzeliyo. bu seferde durunca titreme yapıyo
|
|
|
|
![]() |
|
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
rölanti düzenleyicisinden olabilir belki, lpg li arabalarda sık sık kurum yapar kelebkte aynı şekilde. bi temizlettir istersen zararı olmaz faydası olur...
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
LPG ile ilgili bir durum zannediyorum, rolanti dalgalanması diye geçiyordu sanırım, işin ehli bir LPG ustasına gösterirseniz size yardımcı olacaktır. Umarım en kısa zamanda sorununuzu çözersiniz, çözdüğünüz zaman bizimle paylaşmanızı umuyoruz...
|
|
![]() |
|
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ya gaz ile ilgili degildir heralde cunk u enson gaz enjeksiyonlarını bile değistirdim artık ama o musur olabilir belki ya bi deniyim inşallah odur, yaww araba ısıkta durdugunda camlar bile titriyo ::DD
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Dostum hakan ustayı ara istersen peugeot yetkili servis şefi 0 543 952 20 44 fan clubtan aldım dersen yardımcı olacaktır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |