![]() |
|
100bin bakımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2010 Saat 17:05 |
selam arkadaşlar 206 gti aracım şuan 94binde ben 88bin deyken alıp triger setini yağ pompasını ve yağını değiştirmiştim 100bine geldiğinde ankara vatan peugeot da bakımını yaptımayı düşünüyorum genel olarak nelerin değişeceğini bilen yada yaptıran warsa yardımlarını bekliyoruz buarada ankarada başka iyi bildiğiniz özel servis önerilerinide değenlendirebilirim.
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet benim aracımda 100.000 de..Cumartesi günü baktırayım her türlü şeyine diyorum..
Fiyatı ne arkadaşlar bilgisi olan var mı?Ne kadar tutuyor?
|
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
stifler eyer yaptırsan sen buraya ne değişti nekadara değişti yazarsan iyi paylaşım olur
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Tamam konuşuruz abi..Yalnız ben servise gidilmesine karşıyım.Çünkü yolmaya çabalıyolar insanları.
Gayet güzel samimi ustalarınıza yaptırabilirsiniz..Ben öyle yaptırıyorum gayet memnunum
|
|
![]() |
|
hakılsın bende yetkili servise gitmiyorum ztn ancak özel servisler.
kimse yokmu bu 100bim km bakımını yaptıran bize bilgi verse
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |