![]() |
|
otomotik şanzuman sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2010 Saat 16:09 |
merhaba 203 model 206 kullanıyorum. otomotik şanzuman dün sorun çıkardı ve servise götürdüm 2000 ile 3000 arasında fiyat çııkardılar
bilmem balataları aşınmış falan dediler
bunun daha ucuza tamir edebileceğim bir yer bilen varmı
yada başka ne yapabilirin ..........
|
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim öncelikle arızayı iyice öğren ne lazım ne gerekiyo onuda bi öğren ona göre yardımcı olalım derim saygılar
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
aracı görmeden bişey söylemek sağlıklı değil fakat biz yaparsak 1500 tl i geçmez
|
|
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş il ilçe nerdesin? yardımcı olabiliriz bostancıda gittiğim ustaya gösterebiliriz bi fikrin olur!
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
o hangi servis ise söyle de biz gitmiyek 2000 3000 lira masrafmı olurmuş yaw yenisi kaç para ki?
|
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
öncelikle kendinizi tanıtın sonra şanzumandaki sıkıntınız ne onu söyleyin bizde yardımcı olmaya çalışalım 3000 lira kim demişse iyi üfürmüş
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
ben şöyle anlatayım. diyelim kırmızı ışıkta durmuşuz yeşil yandı geçmemiz lazım gaz veriyom devir 5000/6000 arabada tık yok gitmiyo sanki biri tutmuş ve birden ok yay dan çıkar gibi gidiyo. bilgisayara taktık bilgisayarda şöyle bir yazı çıktı "şanzıman giriş çıkşlarında hata var dedi" serviste kesin balataların değişmesi gerekir dedi ne yapmam lazım bilmiyorum en az 2500 ü gözden çıkar dedi servis.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
kar spor modları yanıyo mu peki ? benim aracımda otomatk ama ilk defa duyuyorum böyle bi sorun
|
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
yenisi 5480 tl + kdv |
|
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
AL4 şanzımanda neyin balatasını değiştirdiğini anlayamadım??
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
haşim abi içerisindeki tenekeler balata diye geçiyo :D |
|
|
|
![]() |
|
durum okadar kötüü
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
çıkma konvertör bakmak daha mantıklı.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |