![]() |
|
206 da OGS nereye takılmalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2010 Saat 08:33 |
merhaba değerli arkadaşlar. iyi sabahlar hayırlı günler.
OGS aldım. 206 da nereye takayım ön camda? Yağmur sensörlü ön cam. aynanın sol ve sağındaki siyah noktalı yerlerden birinemi takayım yoksa düz cam olan yeremi. Peugeot larda OGS okuma sorunu var dediler. Doğrumudur? kullanan varsa bilgi rica ederim.
Saygılar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kım demıs sorun var dıye yahu hehe :) bızım araclarada camur atan atana he . kedı gıbı mındar dıyorlar :) ole bır sorun yok . bende de yagmur sensoru var aynanın arkasına taktım sorunsuz kullanıyorum
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Siyah noktalı olan yeremi taktın?
|
|
![]() |
|
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Günaydın arkadaşım aynanın altına siyah noktalı yere yapıştırırsan herhangi bir sorun yaşamadan kullanabilirsin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |