![]() |
|
206 uzakn kilit sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 22:45 |
daha bugun olmaya basladı kumandada kıtlıyorum ama otomatık olarak tekrar kılıt acılıyor baya urasrım aama cozemedım bılgısı olan yardım edebılırmı
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız kaç model
|
|
|
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın içine gir içindeyken kilitle kapılardan nasıl ses geldigini dinle kilitlediginde tırrrrr diye bi ses geliyormu kapı kilit motorundan olma ihtimali var
|
|
peugeot sport
|
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
valla anlamam ama uzaktan kumandan sorunludur belki kardeş..açmaya basılı kalıyodur belkide..anahtarla kilitleyince tekrar açılıyormu? belki devresinde bişi vardır..
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
2005 model aracım daha bugun yaptyı bu sorunu
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
kapılardan biri kilitlenmiyorsa yada bagaj merkezi kilitleme yapmaz kontrol ettiniz mi
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
bariska ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
onura katılıyorum muhtemelen bir kapı kilit mandalı açık kalmıştır.. o tip bir sorundur tek kapı açık kalınca merkezi kilit kilitleme yapmıyordur .. şu yapılabilir kilitlerken kilit motorunun olduğu noktalara elini koyup tepki veriormu diye kontrol edebilirsin.. her kapı için bunu yap.. eğer bir tanesinden tepki gelmiyorsa o kapıyı açık algılayıp merkezi kilit açma komutunu gönderiyordur..
|
|
![]() |
|
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
bende de vardı o sorun kapı kilidinin oraya bant gibi bişey sar kilitler
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
aynı sorun bende de vardı kapı kilitlerine dw 40 sür dediler sürdüm düzelmişti ama az önce yine yapmaya başladı.
![]() |
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
|
başka bir çözum varmı peki arkdaşlar uyuz oldum bu soruna bazen kıtlıyor bazen kıtelmıyor
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
valla sanayide ustaya da sormuştum kışın oluyo böyle dedi yaza kadar idare et düzelir belki demişti düzelmezse açar bakarız olursa yaparız olmazsa kilidi değiştiririz demişti fiyat:150 tl
|
|
Erol ŞEN
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kesınlıkle wd 40 operasyonu yap..
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
hmm bır baktırmak lazım aslında sızın soyledıgınız cozumlerı de denıyım bır
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
aracı yıkattınmı ? kapı aralarına felan su tuttularmı ?
|
|
|
|
![]() |
|
hayır yıkatırmadım sadece benzıncıde fırcaların arasından gectım onada pek yıkanma denmez:D
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() |
|
dün tekrar aynı sorunu yarattı bende sinirlendim verdim kapı kilidinin
içine wd 40 ile ayarı. ince pipeti iyice soktum kilidin içine boşalttım
yarım kutuyu.az önce baktım düzelmiş
![]() |
|
Erol ŞEN
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |