![]() |
|
307 satılık cd calar teyp orjınal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 15:51 |
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kasetcalar var mı bunda?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar kardeşim güzel fiyat gerçektende
|
|
![]() |
|
cd calar, kaset calmaz... adı ustunde cd calar :))
ayrıca hayırlı satıslar... Düzenleyen cecoli - 16 Ocak 2011 Saat 23:15 |
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
HEHEHEHHE AYNEN CD CALAR :) BU ARADA BENDEDE VAR BENDE SATISA KOYIM YAHU TVLI TEYP ALDIM BUNUN AYNISINDAN BENDEDE VAR ARKADASLAR ISTIYEN OLURSA YARDIMCI OLABILIRIM :) 0462 325 0446 DAN BANA ULASABILIRSINIZ FIYATTA ANLASIRIZ
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bu cd çaları 206ya taksak ekranda bılgıler gozukurmu ve dıreksıyondakı kol calısırmı? pıonner var arabada sırf kol ıcın orjınal teyıbı takcam nerdeyse .:D
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
yeni konu açsaydın daha iyi olurdu diye düşünüyorum... |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Arkadaşımız kendi ürününü satmak için üşenmemiş konu açmış resim eklemiş bilgi eklemiş.Sizde satmak istiyorsanız üşenmeden konu açıp ordan ürününüzü değerlendirebilirsiniz Düzenleyen peugeotefe - 19 Ocak 2011 Saat 19:26 |
|
|
|
![]() |
|
sadece changer ı satarmısınız
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
hayırlısı o zaman...
|
|
![]() |
|
changera talibim cd çalara için de dinoco adlı üyemiz talip benim mail adresim hakangumus26@mynet.com iletişime geçersen sevinirim. Saygılar...
Düzenleyen hakangumus - 20 Ocak 2011 Saat 19:38 |
|
![]() |
|
alonso ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
o teyp 2004 307 xr ye uygunmudur cd kasetli
|
|
rossi
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Uygun.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
csknyvs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hocam sadece cd çaları almak istiyorum kabul edersen. telefon numaram 533 525 5522 mail adresimde görünüyo olmalı ordanda ulaşabilirsin bursadayım ben. en kısa sürede cevap verirsen sevinirim
|
|
![]() |
|
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
arkadaslar ben b u urunlerı satılıga cıkardıgımı unutmusum :) yenıg ordum cd changerı bır arkadasıma verdım ama teyp duruyor ve gecen denedım teybı dısarıda baska bır aracta cd calarının gozunde bır sorun var canı ısterse okuyor ıstemezse okumuyor cdlerı bu yuzden pek para edecegını dusunmuyorum ve sızlerıde kandırmak ıstemem cunku sonucta hepımız burada arkadasız degılmı etme bulma dunyası bu bugun ben bunu satarım yarın aynısı bana olur ama eger tamır ettırırım dersenız 20 lıraya falan tamır ederler sanırım almak ıstersenız yınede verebılırım saygılarımla formulaone |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |