![]() |
|
uzunlar kapanmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2014 Saat 00:35 |
Arkadaslar bugun tuhaf bisey geldi basima,
uzun farlar durup dururken yandi ve kapanmiyor stop ediyorum yine kapanmiyor. Far soketlerini cikarip taktim yine kapanmadi. 207 2008 model aracim. Bu neden kaynaklanjr herhangi bir uyari isigida yanmiyor. Beyinde problemmi vardir? Surekli aracin farlari kesiyor bide |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahahaha buna benzer olay kuzenin 207sinde var. Hala çözemedim galiba 207lerin far aksamı biraz fazla nazik. Çünkü başka forumlarda da çok defa farlarla ilgili sıkıntı yaşayana rastladım. Başınıza geldimi bilmiyorum ama bir ara da far patlatma huyu vardı 207lerin.
Kuzenin 207sinde (2011 1.4hdi trendy) sol sis sönmüyor ben de soketi söküp izoleledim su almasın diye. Muhtemel sorun BSM deki röle de ama detaylı bakamadım. Yarın ya da salı çözücez burdan haberdar ederim sizi. |
|
![]() |
|
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
![]() ![]() ![]() ![]() |
Farlar surekli patliyor zaten :) 4-5 kere frenleri parklari arka sisleri, on sisler kisa huzmeli farlar 2 yilda hepsini 4-5 defa patlatti. Suan on kisa huzmeli patlak 1 aydir degstirmiyorum biktim artik. Arka sag sis te patlak :)
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Fransızlar eloktronikte çok başarısızlar...
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
geçmiş olsun sinyal kolundan yapma ihtimali yükse,başıma gelmişti tamir ettirmiştim. yine siz sigortayı vss kontrol ediniz..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar eski bir konu, belki başına gelen olur diye yazıyorum,
sorunun çözümü sigorta kutusunda, sigorta kutusunun içinde kısa veya uzun far röleleri mevcut, röle takılı kaldığı için far sönmüyor. ya iyi bir ustaya sigorta kutusunu açtırıp baktıracaksınız yada hiç uğraşmadan yeni sigorta kutusu alacaksınız. sigorta kutusunu açmak biraz zor, belki de açılmıyor. ben sigorta kutusunu çıkma aldım şuan problem yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |