![]() |
|
Direksiyon sertleşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatih7878 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2017 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih7878
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2017 Saat 12:31 |
Herkese merhaba araç 2007 partner. Dün dar bir alandan dönerken direksiyonu tam sağ yaptım ve tak diye bir ses geldi.Ardından direksiyon çok ağırlaştı kara düzene döndü.aracın altına baktım yağ damlatmaya başladı.Aracı dünden beri hareket ettirmedim.Sorun nedir acaba??
|
|
![]() |
|
aslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2017 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dreksiyon hidroliğini kontrol ettinmi?
|
|
Duman OLMA Duma ET 206
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hidrolik yağ borularının rekorlarını kontrol edin. yağ deposu dahil.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |