![]() |
|
Dynamic mi yoksa premium mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2016 Saat 17:35 |
arkadaşlar merhaba,
207 1.4HDİ dynamic model aracım var yada ben öyle sanıyorum. şimdi problemi anlatayım kısaca belki bilen bi arkadaş vardır ![]() şimdi ruhsatta DYNAMIC model olduğu yazıyor aracımın. Peugeot sitesine girdiğimde şase numarasıyla Premium olduğu yazıyor. dışarıdan malzeme almak istediğimde benim aracın üzerinde ki malzeme ile uyum sağlamıyor. örnek vermek gerekirse; benim aracımda yağmur sensörlü ayna iç dikiz aynası var. fakat şase numarası ile sorguladıklarında düz sensörsüz ayna çıkıyor. şimdi benim aracım Premium model mi yoksa dynamic model mi hangisi doğru ? yada 0 olarak satın alan arkadaş opsiyonlu olarak aldığı için mi böyle bir karışıklık mevcut? bu arada aracımı kısaca tanıtayım. cam tavan yok, orjinal kol dayama yok. yağmur ve far sensörü var. 2008 model RC ön tampon var. Jantlar 15 inch. bi bilgilendirebilirmisiniz acaba? Peugeot sitesinde şase girdiğimde Premium yazmasının anlamı nedir. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot pazarlamacıları ülkemizde her sene kafasına göre model uydurdugu için öyle aslında DYNAMIC diye birşey yoktur o sene Premium u farklı olsun diye DYNAMIC yapmışlardır
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
araç 120lik otomatikse dynamic tir değilse premiumdur.
|
|
![]() |
|
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4HDI 75Bg manuel araç
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
1.4 hdi lar 70 lik. ve de premiumdur o zaman.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
abi buna hangi kafayla dynamic yazmışlar anlayamadım ben :)
|
|
![]() |
|
yanlışlıkla yazmışlardır çok önemli değil zaten.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Satista premium veya dynamic olmasi bir sey ifade eder mi sizce?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |