![]() |
|
Aracımı sattım:( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ogzhany ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 21:03 |
bayramdan önceki cuma günü aldığım peugeot 1.4 comfort aracımı iyi bir fiyat verilince dayanamadım sattım.arabam aslında çok temizdi.ama iyi fiyatı görünce yeniden alırım diye düşündüm ve verdim.kısa sürede olsa sizlerle forumdaş olmak çok güzeldi. şunu açıkca ifade etmek isterimki bundan önce uzun bir süre WW forumdundaydım. ama burdaki sohbet ve insanların yardım etme isteği,sorulara cevaplar orda yoktu. aracım şu anda olmasada veya farklı bir araç alabilecek olsamda yinede bu forumu bırakabileceğimi sanmıyorum. hepiniz hoşcakalın...
|
|
2006 307 1.4 comfortline lpg
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alana satana hayırlı olsun vallaha inanın bende aynı düşünceler içerisindeyim malumunuz babada focus var diğer forumlara girdiğimde pekde sıcak kanlı böyle bir forum bulamıyorumsırf bu forum için 2.aracımıda peugeot düşünüyorum yemişim focusu alırım dizel bi 307 ya da 207 forumda takılırım ya
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alanada satanada hayırlı ugurlu olur ıns
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |