![]() |
|
satılık 15'' 7 kollu orjinal 307 çelik jantı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2009 Saat 22:22 |
arkadaşlar herkese slmlar.bende yeni peugeotçulardanım siteye yeni oldum.yeni 307 aldım.üzerinde 15 inç jantlar var.16 inç 5 kollu olanlardan almak istiyorum.arabayı satın alıncada 4 tane toyo marka performans lastiği almıştım.henüz 500 km olmadı alalı.onlarıda satabilirim.daha taksitleri bitmedi=)
Düzenleyen yzt06 - 10 Eylül 2009 Saat 22:23 |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fotoğraflar ile daha etkili bi satış olacaktır.
|
|
![]() |
|
emin_usta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2009 Konum: yetkili Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emin_usta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selam ben komple lastiklerle beraber veya sadece jantla alabilrim,foto ve fiyat alabilirmiyim
buraya upload veya mail
|
|
oto elektronik,beyin tamirci
|
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
en kısa sürede fotoğraf ekleyeceğim.jantların hiçbir sorunu yok.tertemiz çiziksiz durumda.500 liraya satıyorum.lastikleri zaten yeni aldım.dediğim gibi 500 km bile olmadı.faturası falan duruyor.toyo pxcf1 195/60/15 japan malı performans lastiği.almadan önce uzun süre araştırdım.lastikler gerçekten mükemmel.tanesini 155 liraya aldım.toplamda 620 liraya aldım..lastikleri alırken tanesi 10 liraya alman malı 4 tane sibopda almıştım.sibopla 2 yl garantili.onlarıda vereceğim.taksitleri bitmedi henüz.350 liraya lastikleri vermeyi düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
yusuf bey aramıza hoşgeldiniz sizi daha yakından tanımak isteriz tanışma topiği açarsanız seviniz
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoşbulduk harun bey.teşekkürler..tanışma topiği hakkında bilgi verirmisiniz?
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=104&title=yeni-uyelerin-dikkatine-konu-amadan-okuuyunuz
Düzenleyen haruncoskun - 11 Eylül 2009 Saat 14:45 |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanırsam tamamdır.bilgi verdiğiniz için teşekkürler..
|
|
|
|
![]() |
|
Atakan-A ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2009 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
sadece jantların fiyatını alabilirim vede resmini
wild_ancestorblood7@hotmail.com |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
satmadıysan hepsine 700 tl verebilirim.
|
|
![]() |
|
çoktan satıldı.. |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |