![]() |
|
308 arabama modifiye yapmak istiyorum.yardım ltfn |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burakg44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2012 Saat 17:40 |
Arabama zenon far dışında bir şey yaptırmadım ama artık değiştirmek istiyorum.ne yapabilirim? Fikirlerinizi bekliyorum.Teşekkürler
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yayları degıstır 3,5cm veya 5cm yay.. kutu ıcı hava filtresı sımota veya K&N.. egzoz dıcem ama aracın dızeldır zannedersem gerekmez..3M cam film.. bide duble din taktın mı hafıfte ses sıstemı |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sonu yok zevk işi bu xenon far ledli stop angel far komple body kit spor yay ses sistemi jant ince yanak kalın taban lastik lastiklere flansh chip tuning yazılim dereceli egzantrik üst kapak taşlama vs vs...
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
308 doğuştan modifiyeli bana göre
![]() |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
kendi görüşüm ama yapabileceğin en güzel iş
18 llik lincancabur + spoiler aracının donanımı ne bilmiyorum ama buna göre orjinal mercekli far+premium ön tampon ızgarası+difüzörlü arka tampon+ ön tampon kuşağının piano black kaplanması sonuç olarak ![]() ![]() ![]() iç aksamda da dreksiyon gösrge saati +alimümyum pedal seti + vites topuzu gibi değişikler yapabilirsin ![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |