![]() |
|
Bu nasıl birşey ya |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2012 Saat 00:14 |
|
arkadaşlar biyerde şunu gördüm, direk boğaz kelebeğine filtre bağlamış böyle bi olay var mı oraya giren bir sürü kablo var bende motordan gelen bi kablo bi de alttan gelen ne işe yaradığını bilmediğim bi kablo var orjinalde o boğaza girmeden önce boru, ama bu direk bağlamış nedir bunun olayı;
![]() |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Boru olayi motorun yanindan filtreyi uzaklastirmaya ve soguk havaya ulasabilmesini sagliyor, ben bu direk baglantiyi saglikli bulmadim, o bolge cehennem gibi sicak oluyordur, verim alinmaz bence bu sekilde
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
Hem o var hocam hem de dedim ya normalde filtrenin ağzı boru ile kelebeğe ulaşmadan oraya 2 adet boru bağlanmıyor mu bi alttan bi motordan gelen 2 boru? bu nasıl bi işlem anlayamadım
|
||
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Çok kötü bir bağlantı olmuş. Yakıtı bir hayli yükselir çekişide düşer (:
Oraya gelmeden motordan gelen bir boru var, o da motordaki yağ buharının çıkmasını sağlıyor. Düz boru takıldığı zaman motordan gelen borunun ucu boşta kaldığı için oraya da bu şekilde filtre takılıyor. Resimdeki küçük filtre, ![]() Düzenleyen metin - 26 Mayıs 2012 Saat 11:46 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
egzantrik filtre mi ne diyorlar o mu? evet bi resimde onu yapanı da gördüm, ama hocam hem o bende bi boru daha geliyor alttan anlamadımki lpgden mi geliyor acaba o da?
|
||
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Vallahi ben 1 boru geldiğini, onunda egzantrik milinin oradaki yağ buharı için olduğunu biliyorum. Bu yüzden düz boru takanlar, egzantrikten gelen yerede egzantrik filtresi takıyorlar. sizin bahsettiğiniz ikinci boruyu ilk defa duyuyorum. Tam olarak nereden geldiğini görebiliyor musunuz.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ilk defa böyle bir bağlantı gördüm :)
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
hocam valla aşşağıdan bi yerden geliyor ya, ve onun için de bağlantı yeri var şu an bulunan bağlantı borusunda, bugün araç gelsin (babamda şu an) fotoğrafını çekip burada paylaşcam zaten bi tuhaf benim bağlantılar, tavsiyeleri isticem burdan foto alayım da ![]() |
||
|
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlginç bağlantı .
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23125&PN=3&title=206-monza-ak-hava-filtresi
resimleri bu konuya attım hocam bakabilirsiniz |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |