![]() |
|
106 Quiksilver Karbon Uygulamları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratguven ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratguven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2012 Saat 15:37 |
Karbon Folyo Kaplama Özellikle kapı direklerindeki ve kapı açma kolunun çıtalarına çok yakışıyor. Kaplamacılar 100 Lira istedi 1 Metresini 18TL den alıp bütün karbonları 18TL maliyetine yaptım :) Yapması çok kolay zorlandığınız yerde kurutma makinesi ile esnetebiliyorsunuz. Youtube'de yapılışı ile ilgilide bir çok bilgi görüntü var. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Murat Güven
Don't worry Be happy http://www.facebook.com/guv3nmurat |
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallah eline sağlık..
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
ayrıca bu karbonları nerden temin edebiliriz?
|
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
güle güle kullan direkler çok güzel olmuş bende temiz olsun die yapmak istiyorum ama üstünde logo var onu kaybetmek istemiyorum
|
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eline sağlık güzel olmuş direklere uyglama yaparken kapı fitillerini söktün mü nasıl aralara soktun karbonu?
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel olmuş güle güle kullan..bu işi yapıyorum isteyen olursa karbon renk konusunda yardımcı olabilirim...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Güzel çalışma olmuş tebirkler :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |