![]() |
|
Partner Emniyet kemeri kiliti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2013 Saat 23:49 |
Geçenlerde bir iş için servise gitmiştim, gelmişken yolcu emniyet kemeri kiliti bazen tam yerine
oturmadığı için değiştirmek istedim, yetkili telefonla fiyat aldı, inanamadı bir daha sordu, küçük kırmızı soketin fiyatı 525 TL imiş, kalsın dedim, altından yapsalar anlarım ama sonuçta plastik bir aksam, ne bu ya para gökten mi yağıyor, |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyiymis. Ebay'da 1 pound'dan almayani dovuyorlar:
http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-206-Drivers-Passengers-Centre-Rear-Seat-Belt-Buckle-Clasp-/121162621069?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c35dae08d |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Heryerde satılan bırşey bu aksesuarcılarda 10 TL başka bır urundenmı bahsedıyoruz onu anlamadım ne olursa olsun ıstedığı kadar kalıte ve donanımlı bı urun olsun 525 TL nedir ki farklı bır urunden bahsedıyorsunuz sanırım size emnıyet kemerının geçtığı yer bu kadar fıyatmı yanı şaşırdım .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |