![]() |
|
Partner hakkında bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osman çağrı kara ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman çağrı kara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2014 Saat 16:43 |
Herkese hayırlı günler arkadaşlar 2000-2003 model aralıgında pejo partner almayı dusunuyorum yalnız motor secenegı konusunda kararsızım 1.4 benzınlı 1.6 ve 1.9 2.0 motor seceneklerı var hangısını onerırsınız
ozellıklede yakıt konusunda az yakması sorun cıkartmıyacak bır model olması ısteğimiz
|
|
![]() |
|
P206HDi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2005 model 2.0 HDi var yakıt olarak muadillerine göre gayet ekonomik. Şehir içi 30 kuruş civarında yakıt yakıyor. 1.9 dizeller 2.0 HDi lerden daha çok yakıyor. O yüzden 1.6 ya da 2.0 HDi olan motorlara bakmanızı tavsiye ediyorum.
|
|
![]() |
|
osman çağrı kara ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman çağrı kara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Verdiğiniz bilgi için çok tesekkur ederim peki 1.4 benzinliler nasildir
|
|
![]() |
|
P206HDi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 benzinli 206 kullanmıştım bir süre ancak 1.4 benzinli partner hakkında bilgim yok açıkçası ama tüplü kullansanız bile fazla yakabilir. Onun dışında motor gücü yeterli geliyor mu araştırmak lazım. Yük taşıyacaksanız problem olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |