![]() |
|
İlk kez peugeot sahibi olmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nlsun ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 13:24 |
Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle . Ben bugün itibariyle 2012 model 207 1.4 HDİ URBAN MOVE almış bulunmaktayım . Aynı yıl ve aynı model araba bir arkadaşımda vardı . Ve onda yan aynalar vs otomatik olarak kapanıyordu . Ben daha aracı bugün aldım ve nasıl yapılır nasıl edilir bilmiyorum . Tek bildiğim anahtarın kilit tuşuna uzun bastığında yan camların kapandığıydı onuda denedim olmadı :) Bu otomatik bir şekildemi oluyor yoksa bir ayarımı var bilmiyorum . Forumu biraz gezdim . Akü değişmişse yağmur -far sensörü - camların otomatik kapanması vs gibi durumların ayarı sıfırlanabildiğini gördüm . Akü değişmiş mi bilmiyorum fakat yan aynalar otomatik olarak kapanmıyor . Ondan eminim . Bu ve buna benzer kolaylık sağlayan özellikler bu araçta mevcut mu ve mevcutsa bu özellikleri nasıl kullanabilirim . Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum .
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
camlar için kilitleme tuşuna basılı tutuyorsun. ayna için de (varsa) araç içindeki ayna ayar tuşunu 0 konumunda aşağı çekip aktifleştiriyorsun.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
nlsun ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yan aynalar için içeride nerededir o ayar ?
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Cam açma kapama düğmelerinin orda bende
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun. anlatmış olduğunuz cam kaldırma modülü orjinalde her araçta olmayabilir. sizinkindede belki yoktur. fakat sıkıntı değil sahibindende cam kaldırma modülleri var. işini istediğin şekilde görebilirsin. kazasız belasız inşallah.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı olsun...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu cam açma kapama olayı 407 comfortda da varmı acaba? Birde bende sizin gibi ilk defa peugeot aldım ve oldukçada memnunum. Gerçekten konforlu araçlarmış.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hocam kumandadan camları kapatma modülü etkin degildir. Peugeot'nun tüm modellerinde oldugunu sanıyorum. Bu tarz seyleri XR paketine dahi yaptılar. Aktiflestirmek icin kullanım talimatlarını okuyun. Ama kapı aynalarını kaldırma her aracta yok. Onun icin önce aracınızda var mı yok mu ögrenmeniz lazım.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Elektrikli katlanır aynalar 207 allure modelinde var arkadaşınız aracı alluredir.
|
|
![]() |
|
Batukan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
307 XT'lerde bu özellik var mı acaba ?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Katlanan ayna,
206 Roland GArros ve CC lerde 307 XSi ve CC lerde 207 Allure modelinde var diye biliyorum. Ama detay için Şase şart . 207 sahibi kişi şase numarasını özelden bana atarsa bakabilirmm. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |