![]() |
|
SOGUK HAVADA HARARET BİR DEN YÜKSELTİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
klctlg2603 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2012 Konum: AFYON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı klctlg2603
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2013 Saat 14:33 |
Afyon Yaşıyorum .Aracım Partner outdoor 2011 model aracım.bu sabah erkenden bir işim var aracımı 5 dk ısındıktan sonra hareket ettim.
Hareket başladığımızda hararet göstergesi yüzde 70 ve 90 çıkıyor ne yapabiliriz. şuan kadar şimdiye kadar hiç öyle bir şey olmadı kış ayında.
Havanın sıcaklığı -6 derece filan. |
|
![]() |
|
klctlg2603 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2012 Konum: AFYON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı klctlg2603
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birden aracı 15-20 dk filan durdum daha da hararet göstergesi inmiyordu
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayni sorunu bende dun yasadim benimki yolda giderken 100 ün üstüne cikti arabam 307 dikkatli geldikten sonra evde kontrol ettigimde suyunun eksik oldugunu fark ettim bi kontrol edin isterseniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı klctlg2603
saol kardeşim şimdi bakıcaz
|
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Motorun en uygun çalışma sıcaklığı bildiğim kadarıyla 90, 100 geçmediği sürece bir sıkıntı olmaz,
ben de Partner Adventure kullanıyorum, buzdan dolayı bir yerlerde çatlak tan su kaybı olabilir, ani hararet yükselmesine neden olabilir,
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı klctlg2603
saol kardeşim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
100 fazla trafikte dur kalkta 90-95 max. düz giderken 75-85 olması gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı klctlg2603
baktıktan sonra aynı hatatı yapmadı hemde 250 km kadar yola gittim ve geldim hararet göstergesi düştü
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı klctlg2603
şimdi bi sorun yok yardımcı oldunuz için teşekkkürler
Düzenleyen klctlg2603 - 22 Aralık 2013 Saat 23:33 |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Aracı yüksek devirlerde kullanıyorsan hararetin yükselmesi normal. Tehlikeli olan hararetin 90 dan yukarı çıkması ve inmemesidir. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı klctlg2603
yüksek devirde kullanmadım vede kullanmamda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |