![]() |
|
206 immobilizer |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2010 Saat 13:07 |
|
Herkese Merhaba ;
2002 model 206 gti sahibiyim . Arabanın orijinal anahtarı kumanda problemi nedeniyle ilk sahibi tarafından değiştirilmiş . Alarmlı , anahtar içine gömülü uzaktam kumanda sistemi mevcut suan . Dün anahtarı söküp baktım . Anahtar içinde sadece alarm sisteminin devresi ve bataryası mevcut . İmmobilizer benzeri birşey göremedim .
Sorum 2002 model 206 gti da immobilizer varmı . Arabanın kontağını açtığımda herhangi bir immobilizer ışıgı yanmıyor . Eğer immobilier yoksa yedek anahtarı satandart bir oto anahtarcısında yaptırabilirmiyim ? . Herkese teşekkürler ...
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 ların hepsinde immobilizer vardır herhangı bı anahtarcıda yaptıramazsın immobilizer işi yapan anahtarcılarda yaptırabılırmısın
|
||
|
||
![]() |
||
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İmmobilizer kontağı açtığımda herhangi bir uyarı ışığı yakıp söndürürmü acaba ? Bende herhangibir ışık yanmıyor ...
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
|
İmmobilizer ı herhangi bir şekllde devre dışı bırakmak mümkün mü acaba ? .
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
|
Teşekkürler Haşim Bey . Bahsettiğim gibi bendeki kumanda kabı orjinal değil . İlk sahibi herhangibir nedenden dolayı değiştirmiş . Anahtarın içinde , nasıl yapılır kısmındakine benzer ancak aynı olmayan devre ve 2 adet pil var . Benim isteğim orijinal olmayan anahtar kabını peugeot logulu olan ile değiştirmekti ancak tabi devreler ve kap ölçüleri uymuyor . Nasıl bir yol takip ederim . Teşekkürler ...
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
seninle aynı şekilde bende kullanıyordum. Alarmcılarda hazır kap olabilir zaten immobilizer dediğin minicik devre alarmlarada aynı şekilde takıyorlar. Servislerde vardırda, sen oto elektrik-alarm malzemesi satan yerlere bak oralarda daha ucuzdur. |
||
![]() |
||
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
|
burada benim anlamadığım bir durum var her aracın İmmobilizer devresi alıcı ve verici olarak aynı mı yani benim aracımın anahtarını söküp başka bir kumandaya taksak çalışırmı yoksa benim kumandamda olan immo çipi olması gerekli mi?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
Alıcı ve verici devreler her araçta farklıdır. plastik kap içindeki chip her aracı elbette çalıştırmaz. o chip sadece sizin aracı çalıştırır. kontak anahtarı 2 parçadan oluşur, birincisi diş açılan demir uç, ikincisi plastik kap içindeki chip. örneğin sizde bir kontak anahtarı var ve çoğaltmak istiyorsunuz. yapmanız gereken demir ucun dişini anahtarcıda çektirmek daha sonra bu chip ve demir ucu araca bilgisayar marifetiyle tanıtmak yani araç tanımadığı chip ve demir uç ile çalışmaz. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |