![]() |
|
kontak kapalıyken sileceklerin çalışması. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baha1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2012 Saat 17:50 |
Merhaba arkadaşlar
2004 Model 2.0 Hdi Partnerim var Bugün aracımı park ettim ve kontağı yuvasından çıkardım. silecekleri çalıştırmak aklıma geldi ve silecek koluna dokundum silekecekler çalıştı. aradayn yarım saat geçti arabamın yanına tekrar geldim kapıları açtım kontağı takmadan silecekleri çalıştırmak istedim ama bu sefer ÇALIŞMADI. kontağı taktım geri çıkardım silecekler çalıştı :) bu sıkıntının sebebi ne olabilir. araba sabahları çalışmadada problem çıkartabiliyor bazen acaba aküyü mü yiyor araba :S
|
|
Peugeot Partner 2.0 Hdi 2004
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sıkıntı değil dostum bu durum gayet normal, kontağı kapattıktan yaklaşık 1 dakika sonra bsi uykuya geçer bsi uykuya geçene kadar silecekler ve cam açma kapama çalışır.
|
|
![]() |
|
baha1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
zaten kontağı kapattıktan sonra aracın motor kısmında azda olsa vızzzzz die bi ses gelio yaklaşık bir dakika kadar. bundan iki ay önce motor suyu az hatası vermişti ve bikaç lamba yanmıştı, bsi nin arızalı olduğu söylendi ve tamirden geçti ve eski hatayı vermeedi. o zaman tüm bsi li araçlarda durum böyle yanlış mı anladım :S
|
|
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
doğru anlamışsın bsili araçlarda bu böyle kontaktan 1 dk sonra uykuya geçiyor diye biliyorum
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
bildiğim kadarıyla tüm pejolarda bsi mevcut birde siz deneyebilrmisiniz bu olayı. kontağı takmadan silecekleri çalıştırmayı deneyin çalışmaması lazım. sonra kontağı takıp yarım çevirin sonra kontağı çıkartın ve tekrar silecekleri deneyin eğer silecekler çalışırsa aracım normal dicem ve rahatlıcam :))
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Denemeye gerek yok dostum ben daha önce delarca yaptım aynı olayı, hatta 308 kışın silecekler donmasın diye silecekleri kaldıramazsınız kaputun altında kalır, kontağı çektikten sonra silecek kolunu aşağıya bi kere çekerseniz silecekler açık konumda kalır, diğer peugeotlarda da aynıdır fakat 206 da kaputun altında kalmadığı için ihtiyaç duyulmaz
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı durum bende de var. Yani sıkıntı yok aracınızda. Çok mantıklı bir şey hem arkadaşın dediği gibi silecekleri kaldırmaya yarıyor hem de kontaktan anahtarı çekmiş olsam bile inmeden açık pencere falan unuttuysam kapamak için fırsatım olmuş oluyor hemen elektrik kesilse tekrar anahtarı takmayla falan uğraşmak gerekecekti. Bsi uykuya geçince araçta her şey uyuyor.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
*silecekleri kaldırmaya yarıyor derken yüzeye dik bir şekilde durmasında mı bahsediyorsunuz? yani silecekler kaputun orada kalmıyor hımmmm :))
|
|
|
|
![]() |
|
Evet hocam aynen... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
taa ki kapıyı açana kadar ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |