![]() |
|
partner tepee ön cam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fbaransel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fbaransel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 17:46 |
Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. konuların çok büyük bir kısmını zevkle okudum. birçok şey öğrendim sayenizde :)
Partner Tepee 2010 var bende. Yeni aldım. Doğrusu kafamda birkaç soru var. 1-Aracı sürekli kullanıyorum işimden dolayı. uzun yol için tasarruflu olabilmesi için vites ve hız öneriniz ne olur? 2-Araç hareket halindeyken "tık" diye bir ses geldi. (2. vites hız 30 felan) sonra vites devre dışı kaldı. araba çalışıyor . debriaj da çalışıyor. araba vitese geçiyor. ancak debriajdan ayağı kaldırınca boştaymış gibi aktarmıyor. garanti kapsamı diye servis aldı yapıyorlar. araba ya patinaja tutulmuş ya da vites birden yüksek bir vitese aktarılmış demişler. bundan dolayı da motor korumaya almış. böyle bir durum yok. bununla ilgili daha mantıklı bir sebep bilen arkadaş var mı? 3-Benden önceki arkadaş nasıl kullandıysa!! cdçalar içinde cd sıkışmış. garantiden gönderdik. geri geldi. yapmışlar. ama üzerinde not var. Orjinal olmayan cd leri takmayınız diye. şimdi bu durumda mp3 mü sorun yoksa ben kendim track hazırlayıp taksam da olur mu aynı sorun. doğrusu aynı sorunu tekrar yaşamak istemiyorum. 4-%20 yakıt tasarrufu sağlayan yakıt katkı maddesi var. kullanan var mı gerçekten işe yarıyor mu? Daha fazla soru sormıyayım şimdilik :) (ben böyleyimdir. bilmediğim şeyi mutlaka sorarım. yeni birşey gördüğüm zaman da okurum :) ) şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3- Teybiniz mp3 calar ozelligine sahip degilse, mp3 dolu cd'niz haliyle calismayacaktir. Track olarak hazirlayacaginiz cd'ler calisacaktir ancak cd'yi hazirlarken en dusuk hizda yazmayi unutmayiniz.
|
|
![]() |
|
Fbaransel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fbaransel
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Aracınız hayırlı olsun,belliki yol bilgisayarı yok sanırım.Herkesin bildigi bir sey 5. vites sabit 90km/h.Ama son dişliniz nasıl acaba kısa falansa 80de iyi olabilir.Yada arac 90kmh de tam turbo spoolda kalıyorsa yokuslarda sıkıntı olur bunları tecrübe etmeden anlayamayız.
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
hiçbir yakıt katkısı %20 tasarruf sağlamaz örneğin
diyelimki aracınız en fazla yani 5. vites 90 km sabit hızla en az 6 litre yakıt yakıyor hiç bir katkı maddesi aracınızın (6000 cc %20 si 1200 cc eksi 4800 cc) 4.8 litre yakmasını sağlamaz sadece yakıtın yanma kalitesini artırıp motora %5 lik bir extra güç verir sizde bu sayede vites geçişlerini daha seri yapıp 5 . vitese ulaşırsınız 5. viteste birazdaha düşük devirde yol alırsınız ki bu tasarrufta %5 geçmez |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
@Tugrahan cok güzel anlatmış teşekkür etmeden gecemicem.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fbaransel
Öncelikle çok teşekkür ederim. %20 yakıt tasarrufu beklemiyorum zaten. sadece tasarruf oranı veya performansı ile ilgili bir bilgisi tecrübesi olan var mı merak etmiştim. genel geçer bir şey aslında 5 vites 90. sadece bu araçlarda farklı bir durum sözkonusu olabilir mi emin olmak istedim. Tekrar teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
stemga ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
öncelikler herkese merhaba aracınız hayırlı olsun hocam araçta gelen tık sesi aracın motor korumasından kaynaklanıyor sizin yazınız üzere ben çok araştırdım servise sordum
bend çok araştırma yapıyorum bende bir outdoor sahibi olmak için başvurdum darısı bana cumaya biter işim inşallah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |