![]() |
|
Ankara radar..! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
asil 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bunların hiç biri radar degil... bunlar araç plaka okuma sistemleri... hacizli,çalıntı arçları tespit ediyor
|
||
![]() |
||
ocelot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
|
teşekkürler, bu arada bu ilk hız cezam değil ama ben "aşırı" hızlı kullandığımı düşünmüyorum. yine de cezamı ödüyorum elbette, ama bu cezaların herkese aynı şeklide uygulandığını görebilseydim bu kadar rahatsız olmazdım öderken. umarım ileride daha iyi olur...
umarım öyle değildir, çünkü bana gelen mahkeme yazısında trafik şube müdürlüğünden olaya ait kayıtların istendiği, kayıtların incelendiği ve ona göre karara varıldığı yazıyor. itiraz dilekçesini verirken de öyle yapılacağını söylemişti hakim bey.
|
||
2002 307 XT 1.6 & BMD lpg
|
||
![]() |
||
asil 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|
sen gercekten radara girmişsin...ama sandıgın gibi yol üzerinde bulunan kameralar dagil,senin gidiş istikametine ters olarak duran resmi ekip otosunda radar cihazı,ve bu cihazlar kayıtları arşivlenir.geç miş olsun ....
|
||
![]() |
||
ocelot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
|
teşekkürler...dediğin gibi ekip otosundaki cihaz kaydetmiş, zaten samsun yolunda henüz kamera yok. iki yıldır o yolu kullanıyorum ve ekibin normalde durduğu yeri bilirim, o gün farklı yerlerde iki ayrı radar ekibi vardı ve yakalandığım noktada o günden sonra hiç ekip görmedim. kısmet işte...
|
||
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun abi
|
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
sağol Haruncum, ben artık temkinli gidiyorum siz de dikkat edin cezalar yüksek malum...
|
||
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
ben korkudan arabaya binemiyom eksozdan bağlayacaklar diye =) |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
haklısın o tür denetimler de arttı. ama kimse kusura bakmasın, ben doğru yaptıklarını düşünüyorum. eğer hız denetimi sıkı olacaksa, vergi denetimi, muayene denetimi, gaz kaçağı denetimi, ve görüntü/ses/hava kirliliği denetimleri de sıkı yapılmalı. ve yarış vs. yapmak isteyenlere özel alanlar yapılabilir. egsoz gürültüsü ve şahincilerden ailecek çok çektiğimiz için böyle söylüyorum, öylesine değil. |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
abi şahancılarla bizi bir tutuyorsan bağlasınlar bizim araçları da
|
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Haruncum senin veya forumdaki diğer arkadaşların alınmalarını istemem, egsoz olayı zevk meselesi zaten. ben yaptırmam öyle bişey, ama yaptıran herkes ceza alsın demiyorum. yalnız bazı insanlar çok saygısız, bizi ve komşularımızı anormal derecede rahatsız ediyorlar, hem de trafiği tehlikeye sokuyorlar. öyle ki bazen polisi aramak zorunda kalıyoruz(ne kadar ilgileniyorlar belli değil ama). bu terbiyesizlerin hepsi şahinci de değil ayrıca, bir 307 CC yüzünden polisi aradığımız da oldu... |
||
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Mustafaya katılıyorum. Diğer insanları rahatsız etmeyecek şekildede tuning mümkün. İtle puştla muhattap olduğuna değmez harun. Gerçi senin arabadan gelen tatlı ufak bir ses ama şayinci kolpalardan bıktık vallahi. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
şayincilerden kim bıkmadı ki abi =)
|
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
bu arada yeni farkettim mahkeme yazısının geldiği zarfta adımı adresimi "comic sans" ile yazmışlar, dalga geçer gibi :)
|
||
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
ISTANBULDADA BAKIRKOYDEN ATAKOYE GIDERKEN SAHIL YOLUNDA GELIK RESTORANI GECTIKTEN SORA GENE EDS VAR ARKADASLAR 50 DIO UYARAYIM AMA YOK BEN ARACIMI EDS NIN CEKTII FOTORAFTA GORUCEM YAKISIKLIMI CIKMIS DIOSANIZ O AYRII TABE
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
HARBİDEN ÇOK YAKIŞIKLI ÇIKIYO AMA HELEKİ EN SAĞDAN HIZLA GİDERKEN EMNİYET ŞERİDİNDE ÇEKİLEN FOTOĞRAF EN YAKIŞIKLISI
![]() |
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |