![]() |
|
abs lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 Saat 15:22 |
arkadaslar 2 gundur tık oldu heralde ABS FAULT ISIGI YANIYO SONUYO KAFASINA GORE. GENELDE SESI COK ACIYOKEN YAPIYO MUZIKTE.BAZEN DURUYO SORA BIDAHA YANIYO
|
|
![]() |
|
lazaruss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cihaza bağlat sorun neyse ortaya çıkar. ona görede yapılması gereken neyse yaptırırsın. boşu boşuna sanayi sanayi dolaşma bir sürü masraf açarlar sana.
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
AYnen ya makına baglatmayı unuttum bak
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
abs ışığı hareket halinde frene basıncamı yanıyor? eğer öyle ise lastiklerde yanıltıyor absyi, kar lastiğim varken geçen ay 2 kere kaydım abs yanıp söndü.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
YOK OZAMAN YAPMIOr GDIOM BIRAZ YAPIO SORA DURYOR SORA BIDAHA YANIYOR ANLAMADIM GITTI
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
cihaza baglat bakalım ne çıkacak
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam sorunun muhtemelen aküden üşenmeyip alttaki konunun tamamını okursan deteylar var ispatlanmış olarak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |