![]() |
|
Laptop Soğutucu Kullanan Var mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 Saat 12:10 |
|
Laptop soğutucu almayı düşünüyorum.Sizc.e hangi marka almalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler :)
|
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
good year veya michellin almalısın.
|
||
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Emin misin
![]() ![]() |
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
çok güldüm (hakkaten)
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
hocam al işte 10-15 liralık bi soğutucu
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
|
çift fanlı alırsan daha iyi olur kanımca
|
||
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
adison al. ben satıyorum. kargo dahil 40 tl :)
|
||
![]() |
||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
|
eğer geçirtirmelik bişi istiyorsan
bunu alabilirsin ama pro bişi istiyorsan zalman ve cooler master tavsiye ederim
|
||
QWERTY
|
||
![]() |
||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
|
Logitechin sogutucularinsan tavsiye ederim
10-15 liralik malzemele hic bulasma Belki logitech pahalidir ama isini cok iyi gorur Ucuz mal alipta pc ni zorlama Sonucta usb den guc alipta calisan bi sistem bunlar En son aldigim 20 liralik sogutucu usb mi fazlasiyla zorladi Asiri isinmalara neden oldu sogutacagi yerde O nedenle bir bilgisayarci olaraktan ucuz mal alacak kadar zengin olmayiniz diyorum Hee bu arada logitech orta duzeydir. Onun cok saha kalitelileride vardir lakin fiyatida ona goredir :) |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
hangisini alırsan al fark etmez ama işin tüyo su laptopun fan kapağını açık bırakarak (işlemci kapağı) daha çok faydalanırsın. yıldız tornavidayla söküyorsun, öyle soğutucunun üzerine koyuyorsun ve evet çift fanlı al işlemciyle ram önemli 2 unsur. hatta 3 fanlıları var ekran kartınıda unutmamak lazım :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
şansına ben bu akşam üstü bimde gördüm. bi bak istersen.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
dizine koyacaksan logitech'in altı kumaş olan bi serisi (n200 serisi) var dizleri de
acıtmıyor böylelikle ben kullanıyorum memnunum ancak piyasadaki
ürünlerden biraz pahalı.
![]() |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
http://www.vatanbilgisayar.com/addison-anc-59d-addison-anc-59d-siyah-notebook-sogutucu-stand/productdetails.aspx?I_ID=63225
kesinlikle tavsiye ederim 6 aydan fazladır kullanıyorum daha 1 defa ısınmadan kapanma olmadı ayrıca ürün üzerinde usb girişlerde var kesinlikle işini görür
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Değil mi
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Ayrıca Herkese Çok Ama Çok Teşekkür Ederim
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
3-5 pervanelide alsan almadan devrine bak zayıf motor olur 3 pervane olur işine yaramaz bunu almadan önce 3 fanlıydı 10 dakkaya bir kapanıyordu laptop
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
Ben good year'dan pek memnun kalmadım. Soğutması pek randımanlı değil. Mişlen kullanmadım ama kontinental iyi diye biliyorum. Eğer benim leptop soğutucu bozulursa ben LASSA alırdım.. |
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |