![]() |
|
Yağ km sıfırlama sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ebu Ömer ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2023 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2023 Saat 21:08 |
Merhabalar herkese
Partner tepe zenit 2015 model aracım var Yağ km sıfırladım fakat kısa bir süre sonra tekrar yağ km - 100 gösterip bakım uyarısı veriyor. Bunu bir kaç kez yapmama rağmen hep aynı oldu. Bu konuda yardımcı olabilecek varmı
|
|
![]() |
|
Fbahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2024 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba android teyip ekranli olandan taktirana kadar bendede sorun yoktu ama teyipten sonra bendrdr ayni sorun var sifirliyorum sonrasinda ekranda sari umlem isareti cikiyor yag bakim -,100 diyor cozumu bulamadim tahminim takilan teyiple ilgisi canbus tutmuyor herhalde
|
|
![]() |
|
Kemal bostancı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2025 Konum: Elbistan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kemal bostancı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çözüm bulabildiniz mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |