![]() |
|
307 led'li kadran yapmak ıstıyorum yardımcı olalım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gercekten harıka olmus bende dusunuyorum bunu yapmayı , ancak bırde şu var bu led ler orjınal ledlerı cıkarılıp dırek takılıyormu ve gosterge panelı degısınce klıma portakal rengı kalıcak bendekı klımada elektronık yanı arac 2006 premıum pack hdı dıyım klımanın ledlerde degısırmı arkadaslar ve kac adet led var klıma panelınde
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ılk resımlerı baska bır sıteden almıstım fakat ıkıncı ekledıgım resımlerın kendı aracımdakı gostergelere uyguladıgım resımler oldugunu yazdım altına zaten arkadaslarım dıkkat etmedınız sanırım ortalama malıyetı malzeme olarak bır sey degıl tum panellerın degısımı ortalama 4 saat surdu ıyı bır elektronıkcıye yaptırırsanız 70 lıradan fazla almaz sanırım ben edırnedeyım ve burada yaptık gayette basarılı bır calısma oldu tesekkurler
|
|
![]() |
|
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
haYIR BUTUN PANELLERDE LED MEVCUT TEK TEK LEGIMLENDI VE TURUNCULARIYLA DEGISTIRILDI ARKADASIM |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
eline sağlık arkadaşım çok güzel olmuş.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
100 tl'ye sadece gösterge aydınlatma değişikliği yapılıyor.
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş na kadar zaman ve maliyet tutlu cok hoş duruyor, özendim vallahi. :D
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |