![]() |
|
206 DİJİTAL SAAT ÇERÇEVESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umitgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2015 Saat 20:11 |
MERHABA ARKADAŞLAR ARACIMDA SADECE DİJİTAL SAAT ÇERÇEVESİ BULUNMAKTADIR RESİMDEKİ GİBİ 3 SATIR EKRAN EKLEMEK İSTİYORUM AMA ÇERÇEVE UYMADIGI İÇİN ÇERÇEVEYİ KESMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SİZCE Bİ SORUN OLURMU
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç kaç model her modele uymaz 3 satır ekran hele tek saat varsa 3 satır ekran zor.Siperlikle iş bitiyorsa onu kesmesi kolay yani en kötü yeni siperlik alırsınız :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
umitgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
ARACIM 2002 XR MODELİ UYARMI :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Nadiren 2002 sonu ve 2003 den itibaren üretilen modellerle uyumludur.3 satır bilgi ekranları benim bildiğim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |