![]() |
|
206 GÖRÜNTÜLÜ TEYP |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2015 Saat 14:28 |
merhabalar arkadaşlar 206 araçlara en uygun görüntülü cd çalar hangisi ve bu işlemler servislerde oluyor mu
|
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
![]() ![]() ![]() ![]() |
yaptıran varsa resim atarsa çok sevinirim
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Görüntülü dediğin indash mı double din mi ??
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
valla inanın bende bilmiyorum hangisi iyi sizce
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Indash tavsiye edilmiyo Bende ekranli teyp var double din degil o baya meşakkatli bi olay zaten
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BENDE DE İNDASH VAR
HAA KLİP OLAYI İYİ AMA TAM İSTEDİĞİM GİBİ ÇIKMADI...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Arkadaşımm navitech nx 145r modeline bakın fiyatıda uygun .
|
|
![]() |
|
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Dostum Buraya Bak İstersen. Ben Aracımda Yaklaşık 7 Aydır Kullanıyorum. En Ufak Bir Sıkıntı Yaşamadım. Fiyatı Biraz Tuzlu Ama Keyfi 10 Numara.
Bluetooth (Telefon Görüşmesi + Telefonda ki Müzikleri Çalma) Geri Görüş Kamerası Direksiyon Kumandası (İlave Aparat Yaklaşık 150 TL) Çıkarılabilir Panel USB Dokunmatik Panel Ekonomi Moduna Geçtiğinde Otomatik Olarak İçeri Giren Panel Vs. |
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |