![]() |
|
206 Klima Düğmeleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Üzerinden 2 ay geçtiği için linki bulmam zor.ptt kargoyla geliyor. Ben is adresimi kullandım.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Paneli sokmek 2dk. Zor olan panelin ustundeki o cevirme dugmelerini cikarmak. |
||
![]() |
||
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
Ben paneli dökmeden sadece çevirme düğmelerini 2 dk.döktüm😊
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Ben baya ugrastim. 206 da dugmelerin ucu sikintili baya.
|
||
![]() |
||
|
307 nin kulluk lambası var mi? Kulluğu açınca sol kırmızı renkte bir yer var.orası lambalimi?
|
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||
![]() |
||
|
Benimde klima dugmelerinin sol taraftaki Işığı yanmiyor, zor mudur acaba paneli sökmek.
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
Evet , bendede o kırmızı yer vardı yanlıslıkla küllüğü çıkarttım :) baktım ampul patlamıs değiştim şimdi yanıyor |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Panel sökülmeden değişebiliyor mu lamba?
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
Sadece küllüğü çek gelsin lamba altında solda
|
||
![]() |
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
Paneli söküyorsun arkadan telleride cıkarıyosun sonra tırnaklı yanlarından onlarıda cıkarıyosun sonra t5 dipsiz ampulü değiştiriyorsun ama şöle sölim içini actıgında göstergeleri bir konumda sabitle geri takarken ayarları değişmesin sonra ayarlaması zor olur.
|
||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||
![]() |
||
sasaemily ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2015 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sasaemily
|
3 hafta önce sipariş vermiştim, henüz kargoda, merak eden varsa takınca fotoğraf paylaşırım
![]() |
||
![]() |
||
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
307 de panel sökmeden klima düğmelerini sökmek mümkün mü penseyle.. tırnak kırılması falan olur mu.. bide çıkarırken hangi yönde çıkaracaz yani tam ortada mı olacak ayarı ?
|
||
![]() |
||
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
kardeş nasıl söktün tam anlatır mısın? düğmeleri çıkarırken hangi yönde çıkardın tırnak kırılması falan oldu mu ?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
merak ettim az önce aldım penseyi indim arabaya tuttum bi çektim tık çıktı hiç zorlanmadı.. sırf bu yüzden sipariş vermemiştim.. bu küllük lampası için yanlardaki iki vidayı sökmek yetiyor mu ?
|
||
![]() |
||
|
valla bnm 206 da küllüğü bosaltmak ıcın küllük çekince cıkıyor lambasıda soldaydı
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
bende de bundan önce 206 vardı o kolay değiştirdim onu daha önce ama 307 de kapalı her tarafı..
|
||
![]() |
||
|
onu bılmıyorum ya bi araştır , panjuru neyle kapladın krom olması için
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
aksesuarcı yaptı krom kaplama.. nette de var.
|
||
![]() |
||
serky54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: 54 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
|
merhaba konuyu görünce yazma gereği duydum,
aynı üründen 4 ay önce alıp montesini yaptım ancak çok sıkıntılı sağ ve sol düğmeler rahat hareket ediyor ancak ortası hareketi biraz zayıf diş kaçırır gibi yapmakta, paneli komple söküp takmak ta fayda var lakin dışarıdan çekip taktım orta kademe tuşu dağılmıştı sonra toparlayamayıp panel almak zorunda kaldım, bu sebeple çok riskli bir iş olup monteyi buna göre yapın, ayrıca arka cam rezistansı klima gibi on of değil çalışma şekli devre tamamlar gibi start yapıyo, o tuş sizi takarken yanıltmasın, ön paneli söktüğünüzde mutlak dipsiz t5 ampul bulundurun kesilmişleri değiştirebilirsiniz |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |