![]() |
|
Pıranha Charger Y Type Oto Teyp Yorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2015 Saat 22:39 |
Arkadaşlar elımde navigoldun usb sd kart okuyuculu basit ama kullanışlı bir teyp modeli var ancak son zamanlarda kapı hoparlörleriminde iyice cızırtı yapmasından dolayı el atmak ıstıyorum hoparlör vs. topladım ancak elimdeki teyp çok iyi değil birde çıkış gücü çok az 4x15 vatt haliyle piyasadaki coax yada diğer tür hoparlörlerin gücünün altında kalıyor bu nedenle yenilemek istedim 170 TL kadar bütçe ayırıyorum teyp için sony ile pioner arasında gittim geldim sonra yine ekranlılara döndüm malum bu fiyatlarada ekranlı zor ama daha öncedende üstünde durduğum piranhanın bu modeline denk geldim.Şimdi düz teyp kullandım bıktım sonuçta sony veya pioner alsam belki daha sağlam olucak daha iyi ses olucak ama benim için yine düz bir teyp diğerinden farkı olmıcak bende diyorum aynı fiyattan ekranlı olan bu teybimi alsam 4x60 vatt çıkış gücü var.Nedersiniz arkadaşlar ? Fazla bu markanın ürünlerinden kullanmadım hele oto teybini hiç kullanmadım sadece piranha navigasyonum vardı 2 sene önce aldığım oda hala sağlam çalışır vaziyette duruyor.Satış sitelerindeki yorumlara bakılırsa genelde kullananlar memnun.
http://www.teknosa.com/urunler/110021445/piranha-charger-y-type-oto-teyp-ekranli ![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam kardeşim sana tavsiyem bu teypden se
PİONEER MVH-150UB USB adlı ürünü google de arat al sana birde link veriyim.http://www.n11.com/pioneer-mvh-150ub-usb-oto-teyp-sntden-P51778706?cid=604001&gclid=CJLhuLzsvsUCFTCWtAodZDkA9g en azından ses kalite konusunda bana güven tatmin edici bir üründür bi zaman kullandım bu üründen memnundum. Teyp hassas bi konudur sonra pişman olursun parana yazık olur üzülsende boşa iade edemezsin.
|
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Teşekkürler usta tavsiyen için bende Sony Dsx A30 ile Pioner mvh 150 UB arasında kaldığımı belirttim ama bu teyplerde ekran yok dediğim gibi düz teyp.Yani söz konusu pionerin yada sonynin kalitesi değil benim sorma amacım piranha kullanan oldumu tavsiye edermisiniz tavsiye eden olursa 150 TL den alıcam bunu.Piranhaya olumlu yorum veya tavsiye eden çıkmazsa bu iki modelden birini almayı dusunuyorum zaten.
|
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Size söyleyeceğim tek şey piranha'nın internet üzerindeki yetkili servislerine ulaşmaya çalışmanız. Başarırsanız o ayrı... Arkadaşımın aldığı tablet 1 ay bile dolmadan arızalandı.Üretim hatası olmasına rağmen muhatap kimse bulamadık. Ayrıca farklı bir site üzerinden garanti kapsamında olduğu halde kendi parçamızı kendimiz alıp değiştirdik... Cebimizden yani... Tekrar düşünderim... Yada piranha yetkili servis şikayet diye yaz anlayacaksın...
|
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
Kusura bakma ya tam okumadan cevap yazdim bende bi ara indash teyplere cokk takilmistim ama malum fiyatlari ucuk en iyisi sen 2. El temiz bi sdouble din yada indash al anca o keser seni bunun kucuk ekranida belli zaman sonra seni kesmiycek kucuk ve kullanissiz. Al indash bak keyfine :)
|
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
Sağolun arkadaşlar içimizde kalsada bakalım o zaman bildiğimizden şaşmayalım biz yine...araç 206 double dın olmaz olurda işlem lazım bir sürü.O nedenle indash belki onlarda çok pahalı ve pahalı oldukları kadar iyide değiller.Şöyle bi yeni olan pioner ındashlardan olsa fena olmazdı da işte :)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |