![]() |
|
206 arka koltuk başlığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrt-4 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: ikitelli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2015 Saat 22:29 |
Arkada başlık yok arkadaşlar nerden bulabilirim veya kimsede varsa alabilirim
|
|
![]() |
|
umitgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de var kardeşim bulursan banada söyle
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ankarada sifir koltuk basligi satan bir yer var.
3 tane baslik 200tl Kumasi gri uzeridne mikik kirmizi mavi kisa cizfiler var. 207 dosemesi icin tasarlanmis. 3 basligin dosemeye uygun kaplanmasi 40tl basliklarin oturmasini saglayan koltuktaki pabuclar 6 adet (3 kilitli 3 kilitsiz) 40tl. 280tl gibi bir rakama maal oluyor. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Arka koltuklarda kafalıkları takmak için yer mevcutmu araçlar kaç model ? Yer mevcutsa piyasada denk gelir illa ama kendi döşeme renginize kaplatmanız gerekebilir uyumlu olmayabilir o var birde 100-150 TL den aşağı bulamazsınız kafalıkları tahmini olarak böyle düşünüyorum zaten dediğim gibi takmaya delikleri yuvaları yoksa hiç düşünmeyin derim.İnternet üzerinde popüler sitelerde illa ki var 206 arka koltuk başlıkları yazsanız bile 3-4 ilan çıkar mutlaka.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mrt-4 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: ikitelli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
abrahambauer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abrahambauer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yarın gidip bakayım bir başlıklara, adresi neresidir satan yerin ? Birde benim arka koltuklarda yerleri var ama kapalı plastikler, sanırım servisten açıklarını almam lazım. |
|
2012 - 308 1.6HDi Active
2006 - 206 1.4HDi X-Design |
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
banada lazım 206 1,4 x desing
|
|
![]() |
|
etas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2015 Konum: K.Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Çok pahalı değil mi?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bana maaliyeti 3 yıl önce 150başlıklar+25tl pabuçlar + 25tl döşeme kılıfı ile 200e maal oldu.
çıkmacıları dolaştım yaptırmadan önce 1 takım siyah deri buldum yanıklar vardı baya deforme olmuş 200tl dedi takımına. mavi buldum 170 dedi takımına. sıfır alıp kılıf diktirdim daha uygun oldu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |