![]() |
|
14 İNÇ ÇELİK JANT |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bendede krometal 14 jant var.Aynı orjinali gibi ama ağır yine saç janttan,boyut büyümediği halde saç janta dönünce kışın hissediyorum farkı.Gerisini siz düşünün.1.4 motor 206 da olabilceğinin en iyisi 185/55/15 lastik kullanıp 15 jant takmak araca.Basma işleminide 3.5 yay ve 1 diş torsiyon.Fazlası zarar oluyor kaş yapayım derken göz çıkarmak misali.Ama ben aracı basmıcam diyorsanızda zaten 14 en ideali.206 için orjinal 14 jantta 6 model bulunmakta aslında ama en çok piyasada 2 model var onlarda Tornade ve Boheme ben Tornade bulmuştum diğer modeli beğenmiyorum almak nasip olmadı o yüzden piyasa jantlarından tercih etmek zorunda kaldım pek içime sinmesede orjinalin dışına çıkmak memnunum severek kullanıyorum km fena jant değil...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |