![]() |
|
Peugeot 206 yay tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yelegen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2015 Saat 23:33 |
Arkadaslar Merhabalar,
2003 model 206 aracim var. Aracimin uzerinde orjinal yaylari var. Cok sert oldugunu ve daha yumusak yay takmayi dusunuyorum. Araci da cok dusurmek istemiyor. Hatta orjinal kadar yuksek olabilir. Bu konuda bana yay tavsiyesi olacak arkadaslarin bilgisine ihtiyacim var. Yardimci olursaniz sevinirim. Herkese iyi forumlar. |
|
PEUGEOT 206 1.4 XT - OTOMATIK - SUNROOF |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eibach sportline 3.5 cm yaylar var. En cok kullanilan ve tavsiye edilen budur.
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı basmak istemiyorsanız eğer bende Eibach marka 3.5 CM yay öneririm.206 ların yayları serttir orjinalde ancak sert olmasının konforuna yansıyan aşırı bir dezavantajı yok.Konforu dahada iyileştirmek adına yay değşimine gidicek olursanız orjinal yaylardan daha kaliteli bir yay takmalısınız bununda yolu spor yaylardan geçicek olursa benim tavsiyem budur.Ama yumuşak yay her zaman konfor demek değildir.Bunu unutmayın.Fazladan yumuşaklık birşey kazandırmıyor.Demek ıstedığım orjınal yayın sert olmasına aldanıp çok yumuşak yay kullanmayın araçta tek yapmanız gereken biraz daha kaliteli yay kullanmak olucaktır.Örneğin yayların sert olmasından şikayetçi olan birinin başına gelenlerden bahsedicek olursam yaylar yumuşatıldı ve sonuç kaputa tek elle bastırınca araç beşik olmuş haberimiz yok.70-80 ve üzeri hızlarda sert fren yapınca ön tampon yere vuruyor araç savruluyor.Sonuç fazla yumuşak yaylar sıfır konfor ve araç üzerinde gereksız rahatsız edici tepkiler.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Merhabalar bende yardiminiza basvuracagim. Benim 22006 model 206 mda da orjinal yaylar var. Ben aracin arkasini cok az bastirmak istiyorum. Yani mormalde varolan arkanin kalkiigi duz olsun istiyorum yeter bana. Bunu nasil yapabilrim. Maliyeti ne olur
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Torsiyonlari düşüruyorlar. Ama maliyet olarak ne kadar olur bilmiyorum yapan ksiler vardı...
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Yapan kisiler bilgi verebilir mi acaba arkadaslar
|
|
![]() |
|
yelegen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Farkli tavsiyesi yada tecrubesi olan arkadaslar var midir?
|
|
PEUGEOT 206 1.4 XT - OTOMATIK - SUNROOF |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |